Τεν Χαγκ: «Ντρέπομαι για τον Όφερμαρς»

Τεν Χαγκ: «Ντρέπομαι για τον Όφερμαρς»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν έκρυψε την ενόχληση του για το σκάνδαλο που ξέσπασε με πρωταγωνιστή τον Μαρκ Όφερμαρς και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Συνεχίζονται οι «κλυδωνισμοί» στο εσωτερικό του Αγιαξ, παρότι ο Μαρκ Οφερμαρς παραιτήθηκε από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση υπαλλήλων στην ομάδα του Αμστερνταμ.

Η διοίκηση του «Αίαντα» ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου την επέκταση του συμβολαίου του, που έληγε το προσεχές καλοκαίρι, έως το 2026, αλλά ο πρώην διεθνής επιθετικός της Αρσεναλ και της Μπαρτσελόνα αναγκάστηκε σε παραίτηση, αφού παραδέχθηκε πως είχε στείλει ανάρμοστα μηνύματα σε γυναίκες υπαλλήλους του συλλόγου.

Θέση στο θέμα πήρε και ο τεχνικός της πρωταθλήτριας, Ερικ Τεν Χαγκ, ο οποίος δεν έκρυψε την ενόχληση του: «Είναι δύσκολες ημέρες για το σύλλογο. Εμεινα άναυδος. Ντρέπομαι για αυτά που συνέβησαν, ντρέπομαι και για τον Μαρκ. Αυτό είναι απλά αδιανόητο, ειδικά για τα θύματα και κυρίως για τις γυναίκες που υπέφεραν.

Συμπάσχω μαζί τους και δυσκολεύομαι να το χωνέψω. Σκέφτομαι τον Όφερμαρς αλλά οι πρώτες σκέψεις μου πάνε στις γυναίκες και την πίεση που χρειάστηκε να υποστούν. Ολοι είμαστε δίπλα τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ