Μπουφόν: Εξετάζει την προοπτική του MLS

Μπουφόν: Εξετάζει την προοπτική του MLS

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν βαδίζει πια στα 44 του χρόνια, όμως ακόμη δεν σκέφτεται την απόσυρση του από την ενεργό δράση με τον ίδιο να εξετάζει την προοπτική του MLS.

Τί κι αν έχει κλείσει τα 44 του χρόνια; Ο Τζιάνλουιτζι Μπουφόν συνεχίζει κανονικά να αγωνίζεται για λογιασμό της αγαπημένης του Πάρμα και σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να αποσυρθεί παρά τη φημολογία που υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες.

Την φετινή σεζόν μετρά 21 συμμετοχές έχοντας καταφέρει να κρατήσει το μηδέν σε επτά αναμετρήσεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου ο πρώην διεθνής πορτιέρε με την Ιταλία σκοπεύει το καλοκαίρι να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, καθώς έχει στα χέρια του δύο προτάσεις από το MLS.

O Μπουφόν με 653 αγώνες είναι ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της Serie A, ξεπερνώντας τον Μαλντίνι, έχοντας μάλιστα κατακτήσει και 27 τίτλους, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν εννέα Scudetto (ρεκόρ τίτλων Serie A), πέντε Κύπελλα Ιταλίας, έξι Σούπερ Καπ, ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ