Έρικσεν: «Θέλω να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ»

Έρικσεν: «Θέλω να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, έχοντας βάλει στόχο την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν ύστερα από το σοκαριστικό, καρδιακό επεισόδιο που υπέστει στο πρόσφατο Euro, πατά ξανά γερά στα πόδια του μετρώντας αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ο Δανός μέσος επέστρεψε στον μαγικό κόσμο της Premier League, για λογαριασμό της Μπρέντφορντ με την περίπτωση του να έχει συγκινήσει ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη.

Ο πρωήν παίκτης των Άγιαξ,Τότεναμ και Ίντερ ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, δείχνοντας πως έχει αφήσει μια και καλή πίσω του την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του.

O 29χρονος μίλησε για το πως βίωσε όλο αυτό, για τους γιατρούς που στάθηκαν στο πλευρό του σε αυτές τις δύσκολες ώρες, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Θυμάμαι τα πάντα εκτός από από τα πέντε λεπτά που ήμουν αναίσθητος. Αν υπήρχε κάποια ανησυχία, δεν θα επέστρεφα. Εμπιστεύομαι όμως τους γιατρούς, την καρδιά μου και τον εμφυτεύσιμο καρδιομετατροπέα απινιδωτή μου (ICD).

Ένα από τα πρώτα πράγματα που είπα στον καρδιολόγο μου ήταν ότι αν όλα πάνε καλά, θέλω να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Από την αρχή ένιωσα που έπρεπε να αποδείξω ότι μπορείς να παίξεις και με εμφυτεύσιμο απινιδωτή. Να αποδείξω ότι αν σου συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείς να επιστρέψεις στη φυσιολογική ζωή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ