Ετό: Δικαστήριο τον αναγκάζει να αναγνωρίσει την 21χρονη κόρη του

Ετό: Δικαστήριο τον αναγκάζει να αναγνωρίσει την 21χρονη κόρη του

Σύμφωνα με απόφαση του Δικάστηριου ο Σάμουελ Ετό πρέπει να αναγνωρίσει την 21χρονη κόρη του και να την αποζημειώσει για όλα τα χρόνια που δεν την στήριζε οικονομικά.

Επειτα από τρία χρόνια εκδίκασης, ο Σάμουελ Ετό αναγκάζεται να αναγνωρίσει την  Έρικα ντο Ροσάριο ως κόρη του. Ο Καμερουνέζος ο οποίος αρνείτο συστηματικά να συνεργαστεί με τις δικαστικές αρχές, όπως επισήμανε ο συνήγορος της 21χρονης και της μητέρας, τελικά αποδείχθηκε πως είναι πατέρας της.

Η νεαρή απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη το 2019, ζητώντας να αναγνωριστεί ως νόμιμο τέκνο του πρώην επιθετικού της Μπαρτσελόνα και της Ίντερ. Τον Ιούλιο του 2020, ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Καμερούν καταδικάστηκε σε προσωρινή καταβολή 1.400 ευρώ το μήνα ως διατροφή όσο συνεχιζόταν η εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο Ετό είναι παντρεμένος από το 2007 με την Ζορζέτ, μητέρα τριών εκ των παιδιών του, της Μάλε, της Σιένα και της Λιν. Παρ’ όλα αυτά, έχει ακόμα δύο παιδιά, τον Ετιέν που έχει αναγνωρίσει, καθώς και την Άνι την οποία αναγνώρισε επίσης ένα δικαστήριο, αυτήν τη φορά το 2015 στην Ιταλία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ