Συγκλονιστικό μήνυμα Κυζερίδη : «Σε ευχαριστώ Θεέ μου, όλα πάνε καλά!»

Συγκλονιστικό μήνυμα Κυζερίδη : «Σε ευχαριστώ Θεέ μου, όλα πάνε καλά!»

Κατάθεση ψυχής από τον Νίκο Κυζερίδη, μέσω ανάρτησής του στα social media για τη μάχη που δίνει με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Κυζερίδη, ο οποίος συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη προκειμένου να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί. Ο παλαίμαχος άσος του Άρη, έκανε ένα καθιερωμένο τσεκ απ για να δει πως πάει και τα νέα που του είπε ο γιατρός του ήταν θετικά!

Ο 46χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, έγραψε στη συνέχεια ένα μήνυμα στα social media, αναφερόμενος στο πως βιώνει τον αγώνα ζωής που κάνει, αλλά και στο ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν το ίδιο καλά νέα με εκείνον.

Αναλυτικά:

«Χθες πήγα για τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο, καθώς περνούσα την πόρτα του νοσοκομείου με έλουσε κρύος ιδρώτας, κρεμόμουν από τα χείλη του γιατρού να μου πει ναι Νίκο όλα πάνε καλά… απερίγραπτη χαρά… ναι συνεχίζω, θα είμαι δίπλα στην οικογένεια μου, στους φίλους μου…

Σε ευχαριστώ θεέ μου! υπήρχαν όμως και κάποιοι που δεν βγήκαν με χαμόγελο όπως εγώ από εκεί αλλά με δάκρυα και τους ένιωσα, μόνο αν περάσεις από αυτήν την θέση ξέρεις…ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στην ζωή…

Φίλοι μου απολαμβάνετε τις μικρές και σημαντικές στιγμές, να χαμογελάτε να συγχωρείτε κάντε την ζωή σας πιο απλή, αγκαλιάστε τα παιδιά σας τους γονείς σας….Δίνετε αγάπη!!!

Με εκτίμηση Νίκος Κυζερίδης»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ