Yπέροχη κίνηση από τους οπαδούς της Αλάνιασπορ: Προσέφεραν λουλούδια στους Σιώπη και Μπακασέτα (vid)

Yπέροχη κίνηση από τους οπαδούς της Αλάνιασπορ: Προσέφεραν λουλούδια στους Σιώπη και Μπακασέτα (vid)

Οι οπαδοί της Αλανιασπορ δεν ξέχασαν την προσφορά των δύο Ελλήνων στην ομάδα, προσφέροντας τους από μια ανθοδέσμη πριν την έναρξη της αναμέτρησης της oμάδας τους απέναντι στην Τράμπζονσπορ.

Η Αλάνιασπορ φιλοξενεί αυτή την ώρα την πρωτοπόρο Τράμπζονσπορ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του τουρκικού πρωταθλήματος. Στην πόλη της Αττάλεια επιστρέφουν και δύο παλίοι γνώριμοι. Φυσικά ο λόγος για τους δικού μας Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη, οι οποίοι αγνωνίστηκαν με τα χρώματα της Αλάνιασπορ την διετία 2019-2021, έχοντας εξαιρετική παρουσία.

Κάτι που όπως φαίνεται δεν το ξέχασαν οι φίλοι των γηπεδούχων, οι οποίοι λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης κάλεσαν κοντά τους τους δύο Έλληνες διεθνείς, προκειμένου να τους πουν το δικό τους ευχαριστώ για την προσφορά τους στην ομάδα, με ένα μπουκέτο λουλούδια.

Ο Μανώλης Σιώπης κατέγραψε με την φανέλα της Αλάνιασπορ 74 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, «σερβίροντας« και τέσσερις ασίστ, ενώ από την άλλη ο Τάσος Μπακασέτας μέτρησε 65 συμμετοχές με 21 γκολ και 12 ασίστ.

Πλεόν αμφότεροι αγωνίζονται με την φανέλα της Τράμπζονσπορ η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση και στο +14 από την δεύτερη Κόνιασπρορ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ