Οπαδός της Χιλής ταξίδεψε 12.000 χιλιόμετρα για να δει το ίνδαλμα του – Το ματς αναβλήθηκε κι εκείνος ήταν τραυματίας (pic, vid)

Οπαδός της Χιλής ταξίδεψε 12.000 χιλιόμετρα για να δει το ίνδαλμα του – Το ματς αναβλήθηκε κι εκείνος ήταν τραυματίας (pic, vid)

Τρομερά άτυχος στάθηκε ένας οπαδός της Χιλής, κάνοντας ταξίδι 12.000 χιλιομέτρων για να δει τον αγαπημένο του παίκτη στην Αγγλία, με το ματς να αναβάλλεται και τον παίκτη να βρίσκεται εκτός.

Το ποδόσφαιορο για κάποιον που υποστηρίζει μια οποιαδήποτε ομάδα, δεν είναι απλή αγάπη, είναι έρωτας θρησκεία κι όλα τα συναφή, ειδικά αν ο οπαδός κατάγεται από τη λατινική Αμερική.

Ένας Χιλιανός φοιτητής, φανατικός υποστηρικτής του Μπεν Μπρέρετον Ντίας, έκανε το ταξίδι από τις Άνδεις μέχρι το Λάνκασαϊρ για να τον δει εν δράση με τη Μπλάκμπερν, διανύοντας σχεδόν 12.000 χιλιόμετρα.

Αυτός και η παρέα του βρέθηκαν προ δυσάρεστης έκπληξης, καθώς λόγο κακοκαιρίας το ματς αναβλήθηκε, ενώ ο ποδοσφαιριστής είναι τραυματίας. Η ομάδα κι ο Μπρέρετον ενημερώθηκαν για την ταλαιπωρία που τράβηξε ο οπαδός, με τον Μπρέρετον να στέλνει μήνυμα:

«Γεια σου Χόβαν, άκουσα ότι έκανες ταξίδι αυτό το Σάββατο για το παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να παίξω. Ελπίζω κάποια στιγμή να σε δω στο γήπεδο. Υπόσχομαι πως σύντομα θα είμαι καλά, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Ο Μπρέρετον είναι 22 ετών και αγωνίστηκε στις μικρές Εθνικές της Αγγλίας, πηγαίνοντας στη Χιλή τυχαία. Ένας παίκτης του Football Manager ανακάλυψε πως η μητέρα του είναι Χιλιανή και θα μπορούσε να αγωνιστεί, με μια εκστρατεία τελικά να φέρνει τις πρώτες κλήσεις το πέρυσι το καλοκαίρι, παίζοντας στο Κόπα Αμέρικα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ