Απίθανη δήλωση του Κομισάριου του MLS για Νεϊμάρ

Απίθανη δήλωση του Κομισάριου του MLS για Νεϊμάρ

Ο Ο Κομισάριος του MLS, Ντον Γκάρμπερ, έριξε... πόρτα στον Νεϊμάρ μετά τις δηλώσεις του Βραζιλιάνου ο οποίος τόνισε πως θέλει να αγωνιστεί στην Αμερική επειδή κάνουν τρείς με τέσσερις μήνες διακοπές.

Πρόσφατα ο Νεϊμάρ παραχώρησε δηλώσεις, εκφράζοντας την επιθυμία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αμερικής, τονίζοντας πως το γεγονός ότι το πρωτάθλημα είναι αρκετά σύντομο θα τον βοηθούσε να αγωνιστεί για πολλά χρόνια.

«Θέλω πολύ να παίξω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τουλάχιστον μια σεζόν. Είναι ένα σύντομο πρωτάθλημα. Έχεις τρεις ή τέσσερις μήνες διακοπές. Θα μπορούσα να παίξω εκεί για πολλά χρόνια», είπε μεταξύ άλλων ο αστέρας της Παρί

Ωστόσο ο Κομισάριος του MLS Ντον Γκάρμπερ του επιφύλασσε… πληρωμένη απάντηση, ξεκαθαρίζοντας πως το πρωτάθλημα δεν έχει ανάγκη παίκτες οι οποίοι το μόνο που θέλουν είναι να τερματίσουν την καριέρα τους εκεί.

«Δεν χρειάζεται να φέρουμε έναν σπουδαίο παίκτη στο τέλος της καριέρας του μόνο και μόνο επειδή αποφάσισε να αποσυρθεί εδώ. Εάν δεν έρθουν να σεβαστούν το πρωτάθλημα και τους οπαδούς του, δεν τους θέλουμε στο MLS», είπε ο 64χρονος Αμερικανός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ