Ουκρανία: Σταματάει το πρωτάθλημα μετά το διάγγελμα του Πούτιν

Ουκρανία: Σταματάει το πρωτάθλημα μετά το διάγγελμα του Πούτιν

Το πρωτάθλημα της Ουκρανίας δεν θα συνεχιστεί σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής μετά το διάγγελμα του Πούτιν για στρατιωτική επιχείρηση στη χώρα.

Το πρωτάθλημα στην Ουκρανία επρόκειτο να ξαναρχίσει την Παρασκευή (25/02) μετά τη χειμερινή διακοπή, αλλά η διοργανώτρια αρχή επιβεβαίωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι η έναρξη θα καθυστερήσει μετά το τελευταίο διάγγελμα του Πούτιν για στρατιωτική εισβολή στην χώρα της Ουκρανίας.

Τελευταία φορά που υπήρξε αγώνας για το ουκρανικό πρωτάθλημα ήταν τον περασμένο Δεκέμβριο πριν από την χειμερινή διακοπή, αλλά λόγω της κατάστασης που επικρατεί τώρα στην χώρα μετά την εισβολή των Ρώσων είναι άγνωστο το πότε θα γίνει η επανέναρξη του.

Μάλιστα, υπάρχουν αμφιβολίες για το αν η εθνική Ουκρανίας θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με την Σκωτία στη Γλασκώβη για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 24 Μαρτίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η UEFA έχει ήδη κάνει σκέψεις για αλλαγή της έδρας του τελικού του φετινού Champions League, καθώς ήταν προγραμματισμένος να γίνει τον Μάιο στην Αγία Πετρούπολη, αλλά μετά από συμβαίνουν είναι πολύ πιθανό να αλλάξει έδρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ