Μιρτσέα Λουτσέσκου:« Ελπίζω αυτός ο πόλεμος που ξεκίνησαν οι ηλίθιοι να τελειώσει σύντομα»

Μιρτσέα Λουτσέσκου:« Ελπίζω αυτός ο πόλεμος που ξεκίνησαν οι ηλίθιοι να τελειώσει σύντομα»

Ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, μίλησε για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία μετά από την εισβολή της Ρωσίας και τόνισε πως εκείνος δεν θα αποχωρήσει από τη χώρα.

Ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου και πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας και μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο ίδιος δεν θα φύγει από τη χώρα.

Επιπλέον, ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε πως θέλει να σταματήσει η στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία από την Ρωσία, το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να μη χαθούν άλλες ζωές.

«Η δουλειά μου είναι το ποδόσφαιρο. Δεν έχω σκέψεις να εμπλακώ σε πολιτικά γεγονότα. Δεν είμαι πολιτικός. Είμαι προπονητής. Αλλά νομίζω ότι αυτή η επίθεση δεν έχει νόημα. Δεν θέλω να πεθάνουν αθώοι άνθρωποι, πολίτες, παιδιά. Ακούω ότι υπάρχουν θύματα αμάχων. Σταματήστε τις επιθέσεις το συντομότερο δυνατό και κάντε εκεχειρία. Οι άνθρωποι να επιστρέψουν στη δουλειά και τα παιδιά να πάνε σχολείο. Ελπίζω αυτός ο πόλεμος που ξεκίνησαν οι ηλίθιοι να τελειώσει σύντομα.

Οι παίκτες φοβούνται για τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους. Δεν έχουμε πολλούς ξένους αλλά όσοι είναι ζητούν βοήθεια από πρεσβείες για να φύγουν. Τα πρωταθλήματα στην Ουκρανία έχουν διακοπεί για ένα μήνα. Εγώ όμως είμαι εδώ. Είμαι επικεφαλής της Ντιναμό Κιέβου και δεν θα πάω πουθενά. Δεν είμαι δειλός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 74χρονος προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ