Eπίσημο: Στην Αλ Φαϊσαλί ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Eπίσημο: Στην Αλ Φαϊσαλί ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Η Αλ Φαϊσαλί από τη Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μαρίνου Ουζουνίδη μέχρι το τέλος της σεζόν με οψιόν ανανέωσης αν παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι και επίσημα προπονητής της Αλ Φαϊσαλί, καθώς η ομάδα βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή μετά το «διαζύγιο» με τον Ντάνιελ Ράμος πριν από λίγες μέρες.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε προχωρημένες συζητήσεις ολόκληρη την εβδομάδα, ενώ από την Πέμπτη (25/2) το βράδυ είχαν φτάσει σε προφορική συμφωνία οι δύο πλευρές και έμενε μόνο να πέσουν οι υπογραφές.

Ο 54χρονος τεχνικός ταξίδεψε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Σαουδική Αραβία και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Αλ Φαϊσαλί μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση που η ομάδα καταφέρει να μείνει στην κατηγορία. Σε οικονομικό επίπεδο, ο Έλληνας προπονητής θα λάβει πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ σε ορίζοντα 1,5 έτους.

Ο Ουζουνίδης θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας τεχνικός του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας μετά τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος και βρίσκεται στον πάγκο της Αλ Φατέχ.

Μετά από 21 αγωνιστικές, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται στην 13η θέση με 21 βαθμούς, έναν περισσότερο από την 14η Ετιφάκ που είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ