Τσέλσι και Λίβερπουλ μάχονται για την πρώτη κούπα της χρονιάς

Τσέλσι και Λίβερπουλ μάχονται για την πρώτη κούπα της χρονιάς

Σήμερα το απόγευμα (27/2, 18:30) Τσέλσι και Λίβερπουλ αναμετρώνται στον τελικό του League Cup στο «Γουέμπλεϊ» για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος η Τσέλσι και η Λίβερπουλ απόψε (27/2, 18:30)  αναμετρώνται στο «Γουέμπλεϊ» για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στον τελικό του League Cup.

Σίγουρα και οι δύο ομάδες θέλουν τον τίτλο αν και δεν είναι ο πιο σημαντικός της χρονιάς, καθώς κανένας από τους δύο προπονητές δεν έχει κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας αν έχουν κατακτήσει Champions League.

H Λίβερπουλ μαζί με την Μάντσεστερ Σίτι είναι οι ομάδες με τις περισσότερες κατακτήσεις του θεσμού, καθώς έχουν από οκτώ, ενώ το 2012 ήταν η τελευταία φορά που το κατέκτησαν οι κόκκινοι. Από την άλλη πλευρά η Τσέλσι θέλει να το κατακτήσει για έκτη φορά στην ιστορία της.

Στα αγωνιστικά ο Τόμας Τούχελ δεν θα έχει στην διάθεση του Τσίλγουελ, ενώ είναι πολύ πιθανό την θέση του Μεντί κάτω από τα δοκάρια να πάρει ο Κέπα, όπως συμβαίνει συνήθως στα παιχνίδια του Κυπέλλου, καθώς έχει και εξαιρετική παράδοση στις αποκρούσεις πέναλτι μιας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το ματς να οδηγηθεί στην διαδικασία των πέναλτι. Αντίθετα ο Γιούργκεν Κλοπ δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο μοναδικός αμφίβολος είναι ο ο Ζότα, ενώ δεδομένα ο Κέλεχερ θα πάρει τη θέση του Άλισον στην εστία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ