Σκληρή επίθεση σε Ιγκουαΐν από παίκτη της Σικάγο: «Γ@μ@σε τον, είναι αξιολύπητος»

Σκληρή επίθεση σε Ιγκουαΐν από παίκτη της Σικάγο: «Γ@μ@σε τον, είναι αξιολύπητος»

Ο Φάμπιαν Χέρμπερς αγωνίζεται στην Σικάγο μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν τον κατηγόρησε για αλαζονεία και τόνισε πως δεν θα τον ήθελε στην ομάδα του.

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν από το 2020 αγωνίζεται στο αμερικανικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Ίντερ Μαϊάμι, ενώ πλέον είναι και αρχηγός στην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Αργεντινός πρώην επιθετικός των Ρεάλ, Νάπολι, Γιουβέντους, Μίλαν και Τσέλσι έχει ξεχωρίσει στο MLS με την κλάση του, όμως την ίδια στιγμή υπάρχουν κι εκείνοι στους οποίους δεν είναι τόσο συμπαθής.

Σίγουρα ένας από αυτούς που δεν τον συμπαθεί ιδιαίτερα φαίνεται πως είναι ο Φάμπιαν Χέρμπερς, ο Γερμανός εξτρέμ της Σικάγο, ο οποίος άσκησε σκληρή επίθεση στον Ιγκουαΐν όταν ρωτήθηκε αν είχε ανταλλάξει τη φανέλα του μαζί του στην τελευταία τους συνάντηση.

Μάλιστα ο Γερμανός χαρακτήρισε τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν αξιολύπητο, ενώ υποστήριξε πως δεν θα ήθελε να είναι συμπαίκτης του στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Φάμπιαν Χέρμπερς: 

«Γ@μ@σέ τον αυτόν τον τύπο. Είναι τόσο αξιολύπητος. Δεν θέλω τίποτα από αυτόν. Έχει προφανώς σημαντική παρουσία στο γήπεδο, αλλά κάθε φορά που ένας συμπαίκτης του κάνει λάθος πάσα ή κάτι τέτοιο ή δεν πασάρει ακριβώς την μπάλα σε αυτόν, απλώς στέκεται εκεί με αρνητικό πρόσωπο. Δεν θα ήθελα να είμαι συμπαίκτης του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ