Τρομερός Ρομπέρτο Κάρλος: Έπαιξε σε αγώνα της Sunday League, σκόραρε και τα… ήπιε (pics, vids)

Τρομερός Ρομπέρτο Κάρλος: Έπαιξε σε αγώνα της Sunday League, σκόραρε και τα… ήπιε (pics, vids)

Μία επική εμπειρία χάρισε σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές στην Αγγλία ο Ρομπέρτο Κάρλος!

Τι και αν έχει «πατήσει» τα 48 του χρόνια; Τι και αν έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο εδώ και αρκετά χρόνια; Ο Ρομπέρτο Κάρλος αποφάσισε να κάνει το comeback και να «τρελάνει» κόσμο!

Πάνε περίπου δύο μήνες από τότε που ο Βραζιλιάνος «θρύλος» γνωστοποίησε πως επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και συγκεκριμένα στην ερασιτεχνική κατηγορία της Αγγλίας, σε συνεργασία με το eBay. Ο σκοπός της ιστορίας ήταν από την αρχή να συγκεντρωθούν χρήματα για το ίδρυμα «Football Beyond Borders».

Η Μπαρν Γιουνάιτεντ ήταν τελικά η ομάδα που τον απέκτησε, δαπανώντας μόλις… 5,99 ευρώ! Με τον Ρομπέρτο Κάρλος να κάνει επιτέλους το ντεμπούτο του για το οποίο περίμενε όλη η κοινότητα της Sunday League!

Μάλιστα, παρότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο γόνατο, ο 48χρονος πλέον αριστερός μπακ, αποφάσισε να αγωνιστεί έστω και για λίγο, ώστε να μη χαλάσει το story. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε τελικά για εννιά λεπτά, μέσα στα οποία ωστόσο κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι!

Η ομάδα του πάντως ηττήθηκε με 4-3, με τον Ρομπέρτο Κάρλος ωστόσο να κάνει αισθητή την παρουσία του στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε. Ο Βραζιλιάνος ωστόσο δεν έμεινε μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών, καθώς αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης πήγε σε μια pub με την ομάδα του, πίνοντας μπύρες!

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος έκανε και μια μεγάλη έκπληξη, καθώς κάλεσε με βιντεοκλήση τον Σέρχιο Ράμος, με τον Ισπανό φυσικά να απαντά, ενθουσιάζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον κόσμο που είχε μαζευτεί για αυτή τη φοβερή εμπειρία, δίπλα στον Ρομπέρτο Κάρλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ