Επιστρέφει στη δράση ο Τζιοβάνι! (pic+vids)

Επιστρέφει στη δράση ο Τζιοβάνι! (pic+vids)

Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει στη δράση και θα αγωνιστεί με τους θρύλους της Μπαρτσελόνα σε φιλικό με θρύλους της Λίβερπουλ, έχοντας συμπαίκτη του τον Σαβιόλα!

Αγωνίστηκαν στον Ολυμπιακό σε διαφορετικές εποχές, αλλά άφησαν το στίγμα τους στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού και αγαπήθηκαν όσο λίγοι από την «ερυθρόλευκη» εξέδρα. Ο λόγος για τους Τζιοβάνι Σίλβα Ντε Ολιβέιρα και Χαβιέ Σαβιόλα, οι οποίοι πέρασαν από τον Ολυμπιακό και έζησαν μοναδικές στιγμές φορώντας τη φανέλα των Πειραιωτών.

Οι δυο τους, όμως, έχουν ένα ακόμα κοινό σημείο και αυτό είναι η Μπαρτσελόνα, καθώς αμφότεροι αγωνίστηκαν στους Μπλαουγκράνα. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να μην συνυπήρξε με τον Αργεντινό, αφού αγωνίστηκε με τα χρώματα του ισπανικού συλλόγου από το 1996 έως το 1999 και ο Σαβιόλα από το 2001-2007, αλλά έχουν αγωνιστεί πολλές ως συμπαίκτες με τους θρύλους της Μπαρτσελόνα. Αυτό θα συμβεί και πάλι σε λίγες ημέρες, όταν η ομάδα της Καταλονίας θα αντιμετωπίσει τους θρύλους της Λίβερπουλ σε φιλικό παιχνίδι.

Το παιχνίδι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα το Σάββατο 26 Μαρτίου στο Ανφιλντ, με τον Τζιοβάνι να επιστρέφει στη δράση για μια και μοναδική παράσταση. Δίπλα του θα βρίσκονται σπουδαία ονόματα του παγκοσμίου ποδόσφαιρου, καθώς εκτός από τον Σαβιόλα θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων επίσης οι Μπελέτι, Εντμίλσον, Ντάβιτς, Τζιουλί και Λουίς Γκαρσία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τζιοβάνι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα είχε 107 συμμετοχές με 35 γκολ και 10 ασίστ, ενώ με τον Ολυμπιακό είχε 208 ματς, με 97 γκολ και 32 ασίστ. Από την άλλη, ο Σαβιόλα με τους Καταλανούς είχε 172 συμμετοχές, με 72 γκολ και 31 ασίστ και με τους Ερυθρόλευκους 35 συμμετοχές, με 14 γκολ και 4 ασίστ.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Τζιοβάνι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ