Απίστευτο: Οπαδοί μπήκαν σε ματς στη Θεσσαλονίκη και πλάκωσαν στο ξύλο τους παίκτες

Απίστευτο: Οπαδοί μπήκαν σε ματς στη Θεσσαλονίκη και πλάκωσαν στο ξύλο τους παίκτες

Τρομερά πράγματα συνέβησαν στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ Διάπλαση με την Νίκη Νεοχωρούδας για την Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣΜ.

Στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης έλαβε χώρα ένα απίστευτο περιστατικό σε αναμέτρηση για το τοπικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ Διάπλαση με την Νίκη Νεοχωρούδας για την Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣΜ, μπήκαν οπαδοί στο γήπεδο και πλάκωσαν στο ξύλο ποδοσφαιριστές, σε ένα ακόμη από τα αμέτρητα περιστατικά βίας.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα thesstival.gr οπαδοί του ΠΑΟΚ Διάπλαση εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές της Νίκης Νεοχωρούδας.

Κάποιοι από τους δράστες φορούσαν κουκούλες και δεν έγιναν αντιληπτά τα πρόσωπα τους, ενώ ένας από αυτούς φέρεται να χτυπούσε τα θύματα με σιδερογροθιά, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα.

«Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι δράστες αποχώρησαν. Η Αστυνομία αναζητά τρία άτομα. Ένα από αυτά έχει ταυτοποιηθεί. Τρεις ποδοσφαιριστές μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά για να καταθέσουν σχετικά με το περιστατικό», καταλήγει το σχετικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ