Ροναλντίνιο: «Θα μου άρεσε πολύ να παίζω με τον Εμπαπέ, ο Μαλντίνι ήταν ο καλύτερος αμυντικός»

Ροναλντίνιο: «Θα μου άρεσε πολύ να παίζω με τον Εμπαπέ, ο Μαλντίνι ήταν ο καλύτερος αμυντικός»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Ροναλντίνιο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Παόλο Μαλντίνι, τον οποίο χαρακτήρισε ως τον καλύτερο αμυντικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ο Ροναλντίνιο φιλοξενήθηκε στο ESPN του Μεξικού και είχε πολλά να πει…

Ο «μάγος» της στρογγυλής θεάς, ο οποίος μεγαλούργησε στα ευρωπαϊκά γήπεδα με τις φανέλες των Παρί, Μπαρτσελόνα, Μίλαν και φυσικά με αυτή της εθνικής Βραζιλίας έπλεξε το εγκώμιο δύο ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Έναν  εν ενεργεία και μάλιστα στα ντουζένια του και έναν παλαίμαχο, που πλέον υπηρετεί τον βασιλιά των σπορ φορώντας… κοστούμι και γραβάτα.

Ο λόγος για τους Κιλιάν Εμπαπέ και Παόλο Μαλντίνι.

«Θα μου άρεσε πάρα πολύ να παίζω με τον Εμπαπέ, μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που παίζει, οπότε θα διασκέδαζα πραγματικά να ήμουν στον αγωνιστικό χώρο μαζί του».

Ο έτερος «εκλεκτός» του «Ντίνιο» είναι ο Πάολο Μαλντίνι, με τον οποίο συνυπήρξαν στην Μίλαν τη σεζόν 2008-09, με τον Βραζιλιάνο να μην κρύβει το δέος που αισθάνεται για το τοτέμ της Μίλαν αλλά και του ιταλικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

«Για μένα ο Πάολο Μαλντίνι ήταν πάντα ο καλύτερος αμυντικός που είχε εμφανιστεί και είχα την τύχη να παίξουμε μαζί. Σήμερα είναι για μένα ένας μεγάλος φίλος και αυτό με κάνει χαρούμενο επειδή συνιστά ένα αληθινό και πραγματικό είδωλο για μένα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ