Τι είπε ο Στραματσόνι για τον αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας απο το Μουντιάλ

Τι είπε ο Στραματσόνι για τον αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας απο το Μουντιάλ

Στον αποκλεισμό της εθνικής Ιταλίας από δεύτερο διαδοχικό Μουντιάλ αναφέρθηκε ο τεχνικός της Αλ Γκαράφα και πρώην του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι.

Η νέα αποτυχία της «σκουάντρα ατζούρα» που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα χάσει δυο διαδοχικά Παγκόσμια Κύπελλα μετά την ήττα- σοκ με 1-0 από την Βόρεια Μακεδονία είναι λογικό να έχει φέρει αρκετή γκρίνια και εσωστρέφεια στο εσωτερικό των πρωταθλητών Ευρωπής, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Έτσι οι Ιταλοί δε θα δώσουν το «παρών» στα γήπεδα του Κατάρ, εκεί όπου εργάζεται ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού Αντρέα Στραματσόνι. Ο 46χρονος, ο οποίος βρίσκεται στο «τιμόνι» της Αλ Γκαράφα από τον περασμένο Ιούλιο μίλησε για τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της πατρίδας του, τονίζοντας πως οι Καταριανοί είναι σοκαρισμένη από την απουσία της «σκουάντρα ατζούρα»

«Οι Κατάριανοι είναι σοκαρισμένοι, σχεδόν αποκαρδιωμένοι από την απουσία των Ατζούρι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Για αυτούς είναι μεγάλη απώλεια να μην φιλοξενούν τους πρωταθλητές Ευρώπης, δεδομένου ότι θεωρούν την Ιταλίας μια από τις σπουδαιότερες εθνικές στον κόσμο.

Ακόμη και ο Εμίρης, με τον οποίο κατάφερα να συνομιλήσω στο περιθώριο του τελικού Κυπελλου στις 18 Μαρτίου, μου εξέφρασε την απογοήτευση καθώς έναν πιθανον συναπάντημα Ιταλίας και Πορτογαλίας θα άφηνε εκτός συνέχεια ένα μεγάλο πρωταγωνιστή»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ