Γ. Μώραλης: «Εμπρακτη στήριξη από τον Π. Μπούμπουρα»

Γ. Μώραλης: «Εμπρακτη στήριξη από τον Π. Μπούμπουρα»

Όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού στην Οδησσό, Παντελής Μπούμπουρας αγόρασε 200 εισιτήρια για το σαββατιάτικο φιλικό ματς του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στηρίζοντας εμπράκτως τον σκοπό του αγώνα.

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης με ανάρτησή του στα social media γνωστοποίησε πως ο Πρόεδρος του Παραρτήματος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού στην Οδησσό, Παντελής Μπούμπουρας αγόρασε 200 εισιτήρια για το σαββατιάτικο φιλικό ματς του Ολυμπιακού με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ, στηρίζοντας εμπράκτως τον σκοπό του ματς.

Αναλυτικά ο κ. Μώραλης δήλωσε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο του Παραρτήματος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού στην Οδησσό και καλό φίλο Παντελή Μπούμπουρα, για την έμπρακτη στήριξή του στον φιλανθρωπικό σκοπό του φιλικού αγώνα Ολυμπιακού-Σαχτάρ Ντόνετσκ για την Ειρήνη και τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη των προσφύγων.

Ο Παντελής Μπούμπουρας αγόρασε 200 εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα, δείχνοντας για ακόμη μια φορά την αλληλεγγύη και την ευαισθησία που τον διακρίνουν, καθώς από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε ο πόλεμος είναι κοντά στον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας στην οποία και ζει. Τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αναδεικνύουν τη σημασία της προσφοράς, είναι άξιες συγχαρητηρίων και ελπίζω να βρουν μιμητές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ