Η απειλή διαρρηκτών στον Άσλεϊ Κόουλ: «Θα σου κόψουμε τα δάχτυλα με πένσα»

Η απειλή διαρρηκτών στον Άσλεϊ Κόουλ: «Θα σου κόψουμε τα δάχτυλα με πένσα»

Ο Άσλεϊ Κόουλ τον Ιανουάριο του 2020 είχε πέσει θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του και τώρα έρχονται στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, καθώς οι ληστές τον απείλησαν ότι θα του κόψουν τα δάχτυλα.

Τον Ιανουάριο του 2020 ο Άσλεϊ Κόουλ είχε πέσει θύμα ληστείας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι του και τώρα είδαν το φως της δημοσιότητας κάποιες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Οι διαρρήκτες οι οποίοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του πριν από περίπου δύο χρόνια είχαν αποσπάσει από τον πρώην ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ και της Τσέλσι αντικείμενα και κοσμήματα αξίας περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ληστείας οι διαρρήκτες όχι μόνο τον απείλησαν αλλά και τον έδεσαν και σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που προέκυψαν από την Βίκυ οι ληστές μάλιστα απείλησαν ότι θα κόψουν τα δάχτυλά του Κόουλ με μια πένσα.

Η ληστεία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν άκουσαν ένα θόρυβο στο σπίτι ο Άγγλος μαζί με τη γυναίκα του η οποία κρύφτηκε μέσα στην ντουλάπα και ειδοποίησε την αστυνομία, ωστόσο τη βρήκε ένας από τους ληστές και τη μετέφερε στο δωμάτιο μαζί με τον Κόουλ, των οποίων είχαν δέσει οι ληστές.

Οι ληστές ρώτησαν τον παλαίμαχο άσο πού βρίσκονται τα κοσμήματα και το χρηματοκιβώτιο δεν τους απάντησε πως δεν υπάρχουν εξοργίστηκαν και τον έπιασαν από το λαιμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ