Ο Snoop Dogg ετοιμάζει τρελό πάρτι όταν πάρει τον τίτλο η Σέλτικ του Γιακουμάκη

Ο Snoop Dogg ετοιμάζει τρελό πάρτι όταν πάρει τον τίτλο η Σέλτικ του Γιακουμάκη

Ένα πάρτι που οι ποδοσφαιριστές του Άγγελου Ποστέκογλου δεν θα το ξεχάσουν ποτέ ετοιμάζει ο Snoop Dogg, μόλις η ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη εξασφαλίσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο στη Σκωτία.

Ένα πάρτι που δεν θα ξεχάσουν ποτέ οι ποδοσφαιριστές της Σέλτικ, ετοιμάζει ο Snoop Dogg. Φυσικά η επιλογή της Σέλτικ δεν είναι τυχαία για τον δημοφιλή ράπερ, καθώς το μακρινό 2005  είχε ποζάρει με μια φανέλα του συλλόγου με το όνομά του στην πλάτη, δείχνοντας πως έχει αναπτύξει συναισθήματα για τους «καθολικούς».

Η ομάδα του Ποστέκογλου, μπορεί να είδε την περασμένη σεζόν τη Ρείντζερς να σπάει το σερί των 9 διαδοχικών πρωταθλημάτων, ωστόσο φέτος είναι έτοιμη να επιστρέψει ξανά στον «θρόνο» του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου.

«Θα μπω στο αεροπλάνο και θα κάνουμε μια βραδιά που δεν θα ξεχάσει κανείς τους» είπε ο Snoop στην Daily Record, γνωστοποιώντας πως θέλει να κάνει ένα μεγάλο πάρτι με όλους τους ποδοσφαιριστές του Άγγελου Ποστέκογλου μόλις πανηγυρίσουν τον φετινό τίτλο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το 2012, ο 50χρονος ράπερ επιχείρησε να γίνει μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των «καθολικών», ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ