Απίθανο ματς στην ΕΠΣ Κιλκίς: Χάθηκαν επτά σερί πέναλτι και άφησαν αντίπαλο να σκοράρει (vids)

Απίθανο ματς στην ΕΠΣ Κιλκίς: Χάθηκαν επτά σερί πέναλτι και άφησαν αντίπαλο να σκοράρει (vids)

Επτά σερί χαμένα πέναλτι, και ένα απίθανο fair play συνέθεσαν το σκηνικό της αναμέτρησης ανάμεσα στην ομάδα του Πολύκαστρου και τον Απόλλωνα Ευρώπου για τον ημιτελικό της Α1 της ΕΠΣ Κιλκίς.

Ένα αρκετά χορταστικό ματς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα του Πολύκαστρου και τον Απόλλωνα Ευρώπου, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης της Α1 ΕΠΣ Κιλκίς.

Αρχικά οι ποδοσφαιριστές του Πολύκαστρου κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στα 33 δευτερόλεπτα του ματς, ωστόσο το γκολ που σημείωσαν ξεσήκωσε πολλές αντιδράσεις  τόσο από την κερκίδα όσο κι από τους παίκτες του Απόλλωνα Ευρωπού. Κι αυτό διότι την ώρα που η μπάλα κατέληγε στα δίχτυα, υπήρξε πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο παίκτης του Πολυκάστρου, με τον γκολκίπερ του Απόλλωνα να βρίσκεται από πάνω του, κάτι που δεν αντιλήφθηκε ο σκόρερ δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξει για λίγα λεπτά αναστάτωση, με τους παίκτες του Απόλλωνα να ζητάνε εξηγήσεις και διαμαρτύρονται στον ρέφερι για τη φάση. Τελικά οι ποδοσφαιριστές του Πολύκαστρου προχώρησαν σε μια σπουδαία κίνηση αφήνοντας του παίκτες του Απόλλωνα να σκοράρουν χωρίς καμία ενόχληση.

Τελικά, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 σε κανονική διάρκεια και παράταση και στο τέλος ο Απόλλων Ευρωπού κατάφερε να επικρατήσει με 4-3 στα πέναλτι, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό των πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας τον πρωτοπόρο της κανονικής περιόδου, ΠΑΟΚ Κρηστώνης.

Ωστόσο το αξιοσημείωτο είναι πως στην ρώσικη ρουλέτα χάθηκαν επτά σερί πέναλτι, κάτι που αποτελέι επίδοση ρεκόρ για διαδικασία πέναλτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ