Αλέγκρι: «Περισσότερο ψυχολογικό το θέμα του γκολ»

Αλέγκρι: «Περισσότερο ψυχολογικό το θέμα του γκολ»

Ο Μαξ Αλέγκρι μίλησε για τη ρεβάνς Κυπέλλου της Γιουβέντους κόντρα στη Φιορεντίνα και στάθηκε στο πρόβλημα που έχει η ομάδα του στο γκολ.

Η επιθετική δυστοκία της Γιουβέντους στην εφετινή σεζόν, οφείλεται περισσότερο σε ψυχολογικό θέμα και λιγότερο σε έλλειμμα ποιότητας του ρόστερ, σύμφωνα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο τεχνικός της «Μεγάλης Κυρίας» υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του στη συνέντευξη Τύπου της Μ. Τρίτης (19/4), ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Φιορεντίνα (20/4), τονίζοντας πως «…η κριτική είναι καλή γιατί τονώνει όλη την ομάδα. Είμαστε στη Γιουβέντους, είμαστε πάντα υπό… παρακολούθηση και πίεση.

Το Σάββατο (κόντρα στην Μπολόνια) φέραμε ισοπαλία (1-1) παρά το γεγονός ότι δημιουργήσαμε πολλές καλές ευκαιρίες. Πρέπει να βελτιωθούμε καθώς βρισκόμαστε στη 10η θέση στην κατηγορία των γκολ. Πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί κι εύστοχοι μπροστά στο τέρμα, αλλά είναι περισσότερο ψυχολογικό το θέμα, παρά ζήτημα έλλειψης ποιότητας».

Ο Αλέγκρι πρόσθεσε ότι η Φιορεντίνα παραμένει πολύ επικίνδυνος αντίπαλος, παρά τη νίκη της «Γιούβε» με 1-0 στον πρώτο αγώνα της Φλωρεντίας, όπως επιβεβαίωσε και στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

«Το πρώτο ματς εκτός έδρας ήταν μια σκληρή αναμέτρηση, αλλά αύριο θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας. Η Φιορεντίνα είναι σε φόρμα, οπότε θα είναι ένα αντίστοιχα δύσκολο, έντονο παιχνίδι. Όσοι ξεκινήσουν θα πρέπει να έχουν γρήγορο ρυθμό, αφού η Φιορεντίνα διατηρεί πάντα καλό ρυθμό στα πρώτα 60-70 λεπτά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ