Τρέλα! στη Τραμπζόνσπορ: Οι οπαδοί της εξαφάνισαν μέσα σε 26 δευτερόλεπτα τα εισιτήρια για τον «τελικό» με την Αντάλιασπορ

Τρέλα! στη Τραμπζόνσπορ: Οι οπαδοί της εξαφάνισαν μέσα σε 26 δευτερόλεπτα τα εισιτήρια για τον «τελικό» με την Αντάλιασπορ

Παροξυσμός επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Τραμπζόνσπορ, οι οποίοι μέσα σε 26 δευτερόλεπτα! εξαφάνισαν τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Αντάλιασπορ Σάββατο (30/04, 20:30), με αποτέλεσμα η ομάδα των Μπακασέτα και Σιώπη να γίνει ο σύλλογος με τις ταχύτερες πωλήσεις εισιτηρίων τη φετινή σεζόν.

Η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη, πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με αποτέλεσμα να μετράει αντίστροφα για τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς απέχει έντεκα βαθμούς από τη δεύτερη Φενέρμπαχτσε (76-65), τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος!

Αυτή την αγωνιστική υποδέχεται την Αντάλιασπορ, και σε περίπτωση νίκης θα στεφτεί πρωταθλήτριας Τουρκίας μετά από 38 ολόκληρα χρόνια.

Όπως είναι λογικό στις τάξεις των οπαδών επικρατεί… τρέλα, πραγματική τρέλα η οποία αποτυπώνεται και στο γεγονός πως τα εισιτήρια για το παιχνίδι με την Αντάλιασπορ εξαντλήθηκαν μέσα σε 26 δευτερόλεπτα, πέντε ημέρες πριν το ματς!

Για την ακρίβεια, όλα τα εισιτήρια, που τέθηκαν προς πώληση στις 13.00, εξαντλήθηκαν σε 26,83 δευτερόλεπτα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η Τραμπζονσπόρ να γίνει η ομάδα με τις ταχύτερες πωλήσεις εισιτηρίων τη φετινή σεζόν.

Έτσι το βράδυ του Σαββάτου το  «Şenol Güneş Stadium»  αναμένεται να είναι κατάμεστο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ