Ντε Λιχτ: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση του για τον Ραιόλα

Ντε Λιχτ: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση του για τον Ραιόλα

Με μια συγκινητική ανάρτηση στο instagram αποχαιρέτησε ο Ματάις Ντε Λιχτ τον Μίνο Ραιόλα.

Συγκινεί ο Ματάις Ντε Λιχτ…

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός της Γιουβέντους, με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media αποχαιρέτησε τον μάνατζερ του, Μίνο Ραιόλα, ο οποίος πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 54 ετών.

«Αγαπητέ Mino, ειλικρινά δεν είμαι έτοιμος να γράψω αυτό το μήνυμα και νομίζω ότι δεν θα είμαι ποτέ», έγραψε ο Ολλανδός διεθνής στο Instagram και συνέχισε:

«Είναι πολύ νωρίς για εμάς τους παίκτες, για την οικογένειά σου αλλά ειδικά για σένα. Είχες τόσα πολλά όνειρα να εκπληρώσεις, τόσα πολλά πράγματα έμειναν να κάνεις. Νόμιζα ότι ήσουν τρελός όταν μου είπες για τα πράγματα που σχεδίαζες, αλλά τελικά είχες πάντα δίκιο. Ήξερες πώς λειτουργούσε ο κόσμος. Τίποτα δεν είναι αδύνατο και αυτό το έδειξες σε όλο τον κόσμο.

Τη στιγμή που σε γνώρισα για πρώτη φορά ήξερα ότι ήσουν κάποιος ξεχωριστός. Εντελώς διαφορετικός από μένα, αλλά είχαμε ένα κοινό. Θέλαμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα και να βγάλουμε τα πάντα από τη ζωή μας.

Πάλεψες για τους παίκτες σου μαζί με την ομάδα σου και γι’ αυτό σε αγαπούσαν τόσο όλοι. Γιατί όπως έλεγες πάντα: είναι οι γιοι μου, η οικογένειά μου.

Και τώρα είναι ώρα να αλλάξουμε ρόλους: έκανες τα πάντα για εμάς και τώρα πρέπει να κάνουμε τα πάντα για τους ανθρώπους που αγαπούσες περισσότερο, την οικογένειά σου. Σου υπόσχομαι ότι θα φροντίσουμε όλα όσα αγαπήσαμε μαζί ως ‘γιοι’ σου.

Μίνο, θα μου λείψεις για όλα. Όπως είπες να είσαι ο κακός εναντίον όλων για μένα, να είσαι ο ατζέντης μου, αλλά κυρίως να είμαι ο καλύτερός μου φίλος. Κάποιος από τον οποίο θα μπορούσα πάντα να ζητήσω βοήθεια, που ήταν έτοιμος να παλέψει για μένα, αλλά και κάποιος με τον οποίο θα μπορούσα να μιλήσω για τη ζωή γενικότερα. Κάποιος που ήξερε τόσα πολλά για ορισμένα πράγματα και είμαι θυμωμένος με τον εαυτό μου που δεν σε ρώτησα περισσότερα.

Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή μπορώ να σε ρωτήσω περισσότερα και να σε αγκαλιάσω ξανά γιατί μου λείπεις ήδη πάρα πολύ. Σε αγαπώ Μίνο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ