Ένσταση κατά Ηρακλή για να μην παίξει στα πλέι οφ ανόδου!

Ένσταση κατά Ηρακλή για να μην παίξει στα πλέι οφ ανόδου!

Ο Άρης Παλαιοχωρίου κατέθεσε ένσταση για τη συμμετοχή του Ηρακλή στα πλέι οφ ανόδου, με τον «Γηραιό» να κινδυνεύει να μην αγωνιστεί!

«Βόμβα» στα πλέι οφ της Γ’ Εθνικής για την άνοδο στη Football League έριξε ο Άρης Παλαιοχωρίου, που κατέθεσε ένσταση κατά τη συμμετοχής του Ηρακλή!

Το εν λόγω σωματείο τερμάτισε στη δεύτερη θέση του δευτέρου ομίλου επικαλείται το Άρθρο 2 του Παραρτήματος του ΚΑΠ, το οποίο ερμηνεύει ως απαγόρευση στον Ηρακλή να διεκδικήσει την άνοδο, επειδή δεν υποβιβάστηκε αγωνιστικά από τη Super League και επέλεξε να αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και όχι στο τοπικό.

Πάντως, από την πλευρά του Ηρακλή τονίζεται ότι δεν υπάρχει ανησυχία για την ένσταση αυτή και θεωρούν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή της ομάδας στα πλεί οφ ανόδου.

Η διάταξη αναφέρει: 

«Π.Α.Ε., που, για οποιοδήποτε λόγο, δεν καταθέτει δήλωση συμμετοχής σε πρωτάθλημα της κατηγορίας που δικαιούται να αγωνιστεί, υποβιβάζεται και έχει την δυνατότητα πλέον να αγωνιστεί:

 

α) Είτε στην αμέσως κατώτερη κατηγορία αυτής στην οποία θα δικαιούταν να συμμετάσχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά

β) Είτε στην κατηγορία που δικαιούται να μετέχει αν είχε υποβιβαστεί αγωνιστικά, χωρίς δικαίωμα προβιβασμού την πρώτη αγωνιστική περίοδο. Το δικαίωμα προβιβασμού θα αποκτήσει την επόμενη, δεύτερη, περίοδο εφόσον στην πρώτη που θα αγωνισθεί στην αυτή κατηγορία καταλάβει μία από τις τέσσερις (4) πρώτες θέσεις στον τελικό βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας ή του ομίλου της κατηγορίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ