Όσκαρ Γκαρθία : Οι 88 ημέρες Οσκαρ Γκαρθία στον Ολυμπιακό

Όσκαρ Γκαρθία : Οι 88 ημέρες Οσκαρ Γκαρθία στον Ολυμπιακό

Λιγότερο από τρεις μήνες διήρκεσε η συνεργασία του Ολυμπιακού με τον Οσκαρ Γκαρθία, διάστημα στο οποίο ο απολογισμός του Ισπανού τεχνικού δεν ήταν ικανοποιητικός.

Ο Οσκαρ Γκαρθία ανέλαβε επίσημα την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού στις 5 Ιανουαρίου του 2018, αντικαθιστώντας στον πάγκο τον Τάκη Λεμονή. Μετά από 88 ημέρες, ο Ισπανός τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τους Πειραιώτες, διαγράφοντας μια πορεία που σίγουρα δεν κρίνεται επιτυχημένη…

Ο Γκαρθία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον ερυθρόλευκο πάγκο στις 10/1 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά για το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός επικράτησε των Κρητικών με 2-0, σφραγίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.

Οσον αφορά το πρωτάθλημα, κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο των Περαιωτών στις 15 Ιανουαρίου, στο νικηφόρο2-0 επί της Λαμίας για τη 17η αγωνιστική.

Στο σύνολο, όσον αφορά το πρωτάθλημα, ο Γκαρθία διηύθυνε τον Ολυμπιακό σε δέκα αγωνιστικές, ως δηλαδή και την 26η, με το 1-1 της Λιβαδειάς κόντρα στον Λεβαδειακό να αποτελεί το «κύκνειο άσμα» του.

Σε αυτά τα 10 ματς, ο απολογισμός του ήταν πέντε νίκες (με Λαμία, Ξάνθη, Πανιώνιο, Πλατανιά και ΠΑΟΚ που κρίθηκε δικαστικώς), 4 ισοπαλίες (Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό και Λεβαδειακό), και 1 ήττα (από την ΑΕΚ).

Επίσης, ο πρώην πλέον, τεχνικός του Ολυμπιακού ήταν εκείνος που βρέθηκε στον πάγκο στα ματς με την ΑΕΚ για τους «8» του Κυπέλλου. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη δεν είχαμε σκορ (0-0) ενώ στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ, η Ενωη επικράτησε με 2-1, αφήνοντας την ομάδα του Γκαρθία εκτός συνέχειας στη διοργάνωση…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ