Επίσημα ο Μόγιες στη Γουέστ Χαμ

Επίσημα ο Μόγιες στη Γουέστ Χαμ

Η διοίκηση της Γουέστ Χαμ ανακοίνωσε σήμερα κι επίσημα την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μόγιες, στην τεχνική ηγεσία των "σφυριών"

Ο Ντέιβιντ Μόγιες είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Γουέστ Χαμ, όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου. Ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θ’ αντικαταστήσει τον Σλάβεν Μπίλιτς στον πάγκο των «σφυριών», καθώς ο Κροάτης απολύθηκε λόγω της κακής πορείας των Λονδρέζων στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Η Γουέστ Χαμ επιβεβαιώνει την πρόσληψη του Ντέιβιντ Μπόγες ως προπονητή της ομάδας», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση των «Σφυριών», με τον 54χρονο τεχνικό να δηλώνει για τη νέα σελίδα της καριέρας του τα εξής: «Είναι υπέροχο συναίσθημα να είμαι εδώ. Η Γουέστ Χαμ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Οπου κι αν πας είναι γνωστή η ομάδα. Εχω υπάρξει πραματικά τυχερός που προπόνησα ορισμένες πραγματικά σπουδαίες ομάδες και μου προτάθηκαν ορισμένες παρόμοιες ευκαιρίες πρόσφατα. Αλλά ήθελα μια δουλειά που θα μου έδινε μία πραγματικά καλή ευκαιρία για επιτυχία. Ηθελα μία ομάδα με πολύ κόσμο, μεγάλο σύλλογο και η Γουέστ Χαμ ταίριαζε σε αυτό».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Λονδρέζων, Ντέιβιντ Σάλιβαν, είπε μεταξύ άλλων: «Αυτή είναι μία μοναδική απόφαση για τον Ντέιβιντ Γκολντ (σ.σ. δεύτερος πρόεδρος) κι εμένα: Είναι η πρώτη φορά σε σχεδόν 8 χρόνια στη Γουέστ Χαμ, που προσλαμβάνουμε προπονητή στη διάρκεια της σεζόν. Θέλουμε κάποιον με εμπειρία, γνώση της Πρέμιερ Λιγκ και των παικτών που αγωνίζονται σε αυτήν και πιστεύουμε ότι ο Ντέβιντ είναι ο σωστός άνθρωπος για να αλλάξει την κατάσταση και να βγάλειο τον καλύτερο εαυτό από τους παίκτες που διαθέτει η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ