Μεγάλο διπλό για τη Νότιγχαμ και προβάδισμα για τον τελικό (1-2)

Μεγάλο διπλό για τη Νότιγχαμ και προβάδισμα για τον τελικό (1-2)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε εκτός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-1 και έκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό ανόδου στην Premier League – Την Τρίτη (17/5) η ρεβάνς.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ ανόδου στην Premier League έκανε η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, επικράτησε εκτός έδρας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 2-1 και πλέον έχει το πάνω χέρι ενόψει της ρεβάνς, που διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη (17/5, 21:45) και θα πραγματοποιηθεί στο City Ground.

Οι Reds άνοιξαν το σκορ στο 10’ με τον Κόλμπακ και στο 71’ έκαναν το 2-0 με τον Τζόνσον, ενώ οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 90+11’ με τον Μπέργκε.

Υπενθυμίζουμε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτος έδρας γκολ, ενώ όποια ομάδα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στον τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στο Γουέμπλεϊ (29/05), τον νικητή του ζευγαριού Λούτον – Χάντερσφιλντ, με έπαθλο την άνοδο στην Premier.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της στον πρώτο αγώνα με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και την ερχόμενη Τρίτη (17/5) θα υποδεχθεί τις Λεπίδες στο City Ground, με στόχο να σφραγίσει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό των πλέι οφ ανόδου.

Στο σημερινό παιχνίδι η Νότιγχαμ Φόρεστ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να πάρει τη νίκη και μαζί το προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ πίεσε και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό. Ο Κόλμπακ εκμεταλλεύτηκε το γλίστρημα του Εγκαρ και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Σάριτζ έδιωξε πάνω στη γραμμή και κράτησε το προβάδισμα για τους φιλοξενούμενους. Στο 38’ οι Reds έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Τζόνσον δεν κατάφερε να σκοράρει.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στο 71’ μάλιστα η Νότιγχαμ έκανε το 2-0 με τον Τζόνσον, με τους παίκτες του Στιβ Κούπερ να ξεδιπλώνονται στην αντεπίθεση και να σκοράρουν για δεύτερη φορά στο σημερινό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1-2 στο 90’ με τον Μπέργκερ, μετά το κόρνερ του Γουάιτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ