Παναθηναϊκός: Πρόταση της Άντερλεχτ στον Χουλτ

Παναθηναϊκός: Πρόταση της Άντερλεχτ στον Χουλτ

Η Άντερλεχτ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ και φέρεται να έχει προτείνει ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Σουηδό αμυντικό του Παναθηναϊκού

Ο Σουηδός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Νίκλας Χουλτ είναι στο μεταγραφικό «στόχαστρο» της Άντερλεχτ και η ομάδα των Βρυξελλών δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Σπορ fm, η βελγική ομάδα έχει πλησιάσει τον ατζέντη του αριστερού μπακ του «τριφυλλιού», προτείνοντας συμβόλαιο ενός εκ. ευρώ το χρόνο στον Σουηδό αμυντικό. Η ετήσια αμοιβή του Χουλτ στους «πράσινους» είναι 200.000 ευρώ και είναι προφανές πως η Άντερλεχτ θέλει να δελεάσει τον παίκτη, προσφέροντας του μια πολύ μεγάλη αύξηση.

Βέβαια αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Παναθηναϊκός δεν οφείλει χρήματα στον παίκτη κι έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να χάσει τον Χουλτ από ενδεχόμενη προσφυγή.

Εξελίξεις με Λουντ

Εξελίξεις όμως είναι πιθανό να υπάρξουν και με τον Ρόμπιν Λουντ, καθώς υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι ομάδα της Τσάμπιονσιπ θα κάνει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του παίκτη.

Πάντα με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» θα μπορέσουν να βάλουν στα ταμεία τους περίπου 300.000 ευρώ, αν συναινέσουν στην πώληση του παίκτη τον Γενάρη. Κανείς μάλιστα δεν πρέπει να ξεχνά ότι το συμβόλαιο του Λουντ λήγει το καλοκαίρι κι έχει φανεί πως δεν πρόκειται να υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ