Πριν και μετά: 11 αστέρες του ποδοσφαίρου που έγιναν άλλοι άνθρωποι (pics)

Πριν και μετά: 11 αστέρες του ποδοσφαίρου που έγιναν άλλοι άνθρωποι (pics)

Ποδοσφαιριστές και πλαστικές επεμβάσεις μια σχέση... πάθους. Το «to10.gr» έφτιαξε την... καλύτερη ενδεκάδα.

Οι επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής είναι ένα σύνηθες φαινόμενο για τους ποδοσφαιριστές. Μέσα στα δεκάδες εκατομμύρια που παίρνουν ως αμοιβή, τι ψυχή έχουν μερικές χιλιάδες για να βελτιώσουν την εικόνα τους; Τα παραδείγματα είναι ουκ ολίγα. Παρακάτω θα δείτε 11 σούπερ σταρ που βελτίωσαν είτε δόντια, είτε μύτη, είτε… αφτιά, είτε μαλλιά γιατί καλό το ταλέντο αλλά μην μένει πίσω και η εικόνα.

1. Ρενέ Χιγκίτα, ο περίφημος κολομβιανός τερματοφύλακας που εφηύρε το «χτύπημα τουσκορπιού» έκανε μια οδοντοστοιχία που θα ζήλευαν ακόμα και… οδοντίατροι!

2. Ντάνι Άλβες, o Βραζιλιάνος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν είχε αφτάκια… μεγάλης εμβέλειας κάτι που φυσικά φρόντισε να φτιάξει μόλις μπήκαν τα πρώτα εκατομμύρια στον τραπεζικό του λογαριασμό.

3. Σέρχιο Ράμος, ο αρχηγός της «βασίλισσας» Ρεάλ και διεθνής με την Εθνική Ισπανίας έκανε την πλαστική στη μυτούλα, έκοψε και το μαλλί, άφησε και μούσι και είναι πλέον fashion icon.

4. Λούκας Ντιν, ο νεαρός άσος της Μπαρτσελόνα είχε, όταν ήταν έφηβος, μεγαλύτερα αφτιά και από το… ταλέντο του! Πριν φορέσει μάλιστα τα «μπλαουγκράνα» είχε υπεβλήθει σε επέμβαση ΚΑΙ στη μύτη.

5. Γκάρεθ Μπέιλ, ο διεθνής Ουαλός ποδοσφαιριστής της Ρεάλ έχει κάνει… ολική μεταμόρφωση στην εμφάνισή του. Αφτιά άλλαξε, λουκ άλλαξε. Εντάξει η μύτη είχε καλές προδιαγραφές.

6. Αντόνιο Κόντε, ο πρώην χαφ της Γιουβέντους και νυν προπονητής της Τσέλσι μπορεί τώρα να κουνάει το μαλλί του όλο χάρη, αλλά όταν ήταν νεώτερος δεν είχε και τόσο πλούσια κώμη, κάτι που φυσικά φρόντισε να «φιξάρει».

7. Γουέιν Ρούνεϊ, ο ζωντανός θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου,είχε σημαντική τριχόπτωση από νεαρή ηλικία κι φρόντισε στις αρχές της μακράς καριέρας του σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Έβερτον να κάνει εμφύτευση μαλλιών, την οποία μάλιστα ανακοίνωσε στους οπαδούς μέσω Twitter.

https://twitter.com/waynerooney/status/76938881710301184?lang=en

8. Κριστιάνο Ρονάλντο, στην περίπτωση του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, η πλαστική χειρουργική σηκώνει τα χέρια ψηλά. Και τα δόντια του έφτιαξε, και τα φρύδια και το προσωπάκι έγινε αλαβάστρινο, μεταμόρφωσης ολκής.

9. Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Θεός του ποδοσφαίρου είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν κάνει αυτό που λέμε… σωστή ζωή. Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα… ξενύχτια και τα ναρκωτικά ενίοτε δεν μπορούν να μην έχουν κόστος στην εμφάνιση του «Ντιεγκίτο», ο οποίος φρόντισε να εξαφανίσει μερικές ρυτίδες κάνοντας γνωστή κλινική πλαστικών επεμβάσεων στο Μπουένος Άιρες δεύτερο σπίτι του.

10. Ροναλντίνιο, το πιο… όμορφα άσχημο χαμόγελο του σύγχρονου ποδοσφαίρου, χαρακτηριστικό του «Ρόνι» έμελλε κάποια στιγμή να αντικατασταθεί από μια αψεγάδιαστη οδοντοστοιχία. Έχασες την μισή σου χάρη ρε Ροναλντίνιο!

11. Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο Σουηδός πολύπειρος στράικερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί κατά καιρούς να αυτοαποκαλείται «Θεός», «Λιοντάρι» κι άλλα πολλά, ωστόσο, μάλλον δεν ήταν απόλυτα ευχαριστημένος με την μύτη του. Που εδώ που τα λέμε ήταν και σε απόλυτη αρμονία με… την οροσειρά των Άλπεων. Οπότε έκανε μια επεμβασούλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ