Πρωταθλητής στην Αυστραλία ο Πρίγιοβιτς (vids)

Πρωταθλητής στην Αυστραλία ο Πρίγιοβιτς (vids)

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ στον τελικό του πρωταθλήματος Αυστραλίας και βοήθησε την Γουέστερν Γιουνάιτεντ να κατακτήσει τον τίτλο.

To τέταρτο πρωτάθλημα της καριέρας του και τρίτο σε διαφορετική χώρα πανηγυρίζει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Γουέστερν Γιουνάιτεντ στον τελικό του πρωταθλήματος Αυστραλίας απέναντι στην Μέλμπουρν Σίτι με 2-0, με τον Σέρβο στράικερ να έχει συμμετοχή στο πρώτο γκολ και να σκοράρει το δεύτερο!

Ο διεθνής άσος, ο οποίος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν με 13 γκολ σε 27 αναμετρήσεις, έβαλε φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του στη νίκη της Γουέστερν Γιουνάιτεντ και στέφθηκε πρωταθλητής σε τρίτη διαφορετική χώρα.

Ο Πρίγιοβιτς είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα στην Πολωνία με την Λέγκια Βαρσοβίας (2016, 2017) και ένα στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ (2019), με τον 32χρονο να κατακτά πλέον τον τίτλο και στην Αυστραλία, έχοντας σημαντική συμβολή στην επιτυχία της Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Ο πρώην στράικερ του Δικεφάλου του Βορρά στο δεύτερο λεπτό του τελικού πήρε την κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα της Μέλμπουρν Σίτι, αλλά το γκολ χρεώθηκε στον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού, Νούνο Ρέις, καθώς η μπάλα βρήκε πάνω του μετά την προσπάθεια του Σέρβου επιθετικού.

Στο 30’ ο Πρίγιοβιτς πήρε το… ριμπάουντ, μετά το σουτ του συμπαίκτη του και τις κόντρες και από κοντά έκανε το 2-0 για την ομάδα του Τζον Αλοϊζι, σφραγίζοντας ουσιαστικά τη νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δείτε το 1-0:

Και το 2-0:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ