Αναστασιάδης: «Ο ΠΑΟΚ τα έκανε χειρότερα από πέρυσι»

Αναστασιάδης: «Ο ΠΑΟΚ τα έκανε χειρότερα από πέρυσι»

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την πορεία του ΠΑΟΚ αλλά και το ενδεχόμενο να γράψει βιβλίο για την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, Άγγελος Αναστασιάδης έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και αναφέρθηκε φυσικά στη φετινή πορεία του «δικέφαλου» στο πρωτάθλημα.

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο βασικός υποψήφιος για να πάρει το πρωτάθλημα, αλλά όχι γιατί έκανε καλύτερα πράγματα από άλλες φορές. Από πέρυσι τα έκανε χειρότερα και μιλάω βαθμολογικά» τόνισε ο 64χρονος τεχνικός και συνέχισε λέγοντας.

«Έχει περισσότερες απώλειες από πέρυσι αλλά αυτό δε φαίνεται γιατί χάνουν και οι άλλοι. Πολλές φορές η ομάδα δεν έχει Έλληνα παίκτη στη σύνθεση της όπως στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Αυτό είναι κακό, δεν το συζητώ. Κανείς δε θέλει να γίνεται».

Ο Αναστασιάδης ρωτήθηκε και για το αν θα γράψει τελικά βιβλίο, με τον έμπειρο τεχνικό ν’ απαντά. «Δεν ξέρω αν θα γράψω ένα βιβλίο για τον ΠΑΟΚ. Θα δούμε, αν με φωτίσει ο Θεός.
Εγώ είμαι ΠΑΟΚ μια ζωή. Είναι πολλά που αν ειπωθούν θα πειράξουν ανθρώπους. Το θέμα όμως είναι να μην πειράξουν την ομάδα. Αυτές είναι οι αρχές μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ