Ραφίνια: Έξαλλος με το «καλεντάρι» της Βραζιλίας

Ραφίνια: Έξαλλος με το «καλεντάρι» της Βραζιλίας

Δεν βοηθάει τους ποδοσφαιριστές το πρόγραμμα στο βραζιλιάνικο π[πρωτάθλημα σύμφωνα με τον Ραφίνια.

Τα παράπονά του για το «καλεντάρι» της Βραζιλίας εξέφρασε σε συνέντευξή του ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Ραφίνια. Ο πολύπειρος μπακ, που αγωνίζεται πλέον στη Σάο Πάολο, μίλησε στην «Bola da Vez» και τα έβαλε με το πρόγραμμα του πρωταθλήματος στη χώρα του καφέ, τονίζοντας πως δεν βοηθάει τους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν αυτό που μπορούν.

Ο Ραφίνια θεωρεί πως οι ομάδες δίνουν πολύ κοντά το ένα ματς με το άλλο, οι ποδοσφαιριστές δεν προλαβαίνουν να κάνουν αποθεραπεία και έτσι ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο για να απολαύσει ποδόσφαιρο δεν βλέπει τελικά αυτό που θα ευελπιστούσε.

Όσα είπε ο Ραφίνια:

«Η Βραζιλία, που είναι η χώρα του ποδοσφαίρου, έχει ένα ημερολόγιο που δεν είναι υγιές για τους αθλητές. Οι φίλαθλοι πηγαίνουν στο γήπεδο γιατί θέλουν να δουν ένα θέαμα, ένα όμορφο παιχνίδι. Αλλά τότε υπάρχει μια ομάδα που παίζει την Κυριακή στις 4:30 μ.μ., μετά παίζει την Τετάρτη στις 9:30 μ.μ., την Κυριακή στις 4 μ.μ., μετά την Τρίτη στις 9:30 μ.μ.… Πώς θα έχει ο παίκτης χρόνο αποθεραπείας για να μπορέσει να παίξει καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο παιχνίδι;

Στην Ευρώπη, αν φτάσεις στον τελικό του Κυπέλλου, μαζί με το πρωτάθλημα και το Champions League παίζεις τα 50 ματς και ξεσπάς. Μιλάω για τη Γερμανία, που είναι 34 γύροι το πρωτάθλημα, συν πέντε του κυπέλλου εκεί. Εδώ στη Βραζιλία, έχουμε ήδη σχεδόν 30 παιχνίδια. Έτσι, δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε ότι ο παίκτης επιδεικνύει την καλύτερή του απόδοση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ