Ο πρώτος σκόρερ της Μακάμπι Χάιφα μπλεγμένος σε σεξουαλικό σκάνδαλο

Ο πρώτος σκόρερ της Μακάμπι Χάιφα μπλεγμένος σε σεξουαλικό σκάνδαλο

Ο Ομέρ Ατζίλι είχε εμπλακεί σε σεξουαλικό σκάνδαλο το καλοκαίρι του 2020, ωστόσο δεν απαγγέλθηκε τελικά κατηγορία εις βάρος του.

Αν υπάρχει ένας παίκτης που ξεχωρίζει στο ρόστερ της Μακάμπι Χάιφα αυτός είναι με διαφορά ο Ομέρ Ατζίλι. Ο Ισραηλινός με ρουμάνικη υπηκοότητα μεσοεπιθετικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League προέρχεται από μία εκπληκτική σεζόν όπου σε 51 ματς πέτυχε 28 γκολ όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του ενώ είχε και 14 ασίστ.

Ο 28χρονος άσος, που για έξι μήνες τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, είναι το αστέρι της Μακάμπι, αλλά κατά το παρελθόν έχει απασχολήσει την επικαιρότητα στο Ισραήλ και για λάθος λόγους. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2020 κι ενώ ήταν παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ ενεπλάκη σε σεξουαλικό σκάνδαλο μαζί με τον τότε συμπαίκτη του, Ντορ Μίχα.

Οι δυο ποδοσφαιριστές ήταν ύποπτοι για τον βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών τα οποία ήταν κάτω από 16 χρονών. Ατζίλι και Μίχα υποστήριξαν πως οι δύο κοπέλες τους είχαν πει ότι ήταν 17 χρονών και μάλιστα έδειξαν στην αστυνομία μηνύματα των δύο κοριτσιών που το αποδείκνυαν. Στο Ισραήλ η ηλικία συναίνεσης είναι τα 16 χρόνια και τελικά η υπόθεση έκλεισε χωρίς να απαγγελθεί κατηγορία εις βάρος των ποδοσφαιριστών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ