Τεχνικός διευθυντής Φορτούνα για Σιόβα: «Θέλουμε να τον κρατήσουμε, την περασμένη σεζόν ήταν σημαντικός για εμάς»

Τεχνικός διευθυντής Φορτούνα για Σιόβα: «Θέλουμε να τον κρατήσουμε, την περασμένη σεζόν ήταν σημαντικός για εμάς»

Δημήτρης Σιόβας και Φορτούνα Σιτάρντ είναι πολύ κοντά στο να ανανεώσουν την συνεργασία τους, όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Σιόερντ Αρς.

Ποδοσφαιριστής της Φορτούνα Σιτάρντ θα παραμείνει όπως όλα δείχνουν, ο Δημήτρης Σιόβας. Πιο συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Σιοέρντ Αρς οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του 33χρονου κεντρικού αμυντικού.

«Θέλει και θέλουμε. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον πείσουμε. Πήγα στην Ελλάδα για να μιλήσω μαζί του και να του δείξω πόσο πολύ θέλουμε να συνεχίσουμε μαζί. Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους, αλλά φαίνεται θετικό για εμάς.

Την περασμένη σεζόν ο Δημήτρης ήταν σημαντικός, αν και έπαιξε μόνο το 60%. Φανταστείτε τι θα κάνει αν είναι απολύτως σε φόρμα, θα είναι μεγάλο πλεονέκτημα για την ομάδα».

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από την ολλανδική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, καταγράφοντας το διάστημα αυτό 12 συμμετοχές, ενώ πέτυχε και ένα γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ