Τίτε: «Η Ρεάλ προσπάθησε να με προσεγγίσει πριν το Παγκόσμιο του 2018»

Τίτε: «Η Ρεάλ προσπάθησε να με προσεγγίσει πριν το Παγκόσμιο του 2018»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε αποκάλυψε πως πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης τον πλησίασαν, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «Βασίλισσας».

Σε μια… πιπεράτη αποκάλυψη προχώρησε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Βραζιλίας, Τίτε. Πιο συγκεκριμένα ο πολύπειρος τεχνικός κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στη «The Guardian», αποκάλυψε πως μετά την αποχώρηση του Ζιντάν από το πάγκο της, Ρεάλ Μαδρίτης οι ιθύνοντες των «μερέγχες» τον πλησίασαν προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

«Στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αυτοί (η Ρεάλ) είπαν ότι ήθελαν να μιλήσουν και τους είπα όχι, δεν θα μιλήσω, μην με πλησιάσετε. Θέλω να είμαι σε ειρήνη με τον εαυτό μου και με τη δουλειά μου, δίνω το καλύτερο μου.

Όταν κάνεις κάτι παράλληλα, δεν το κάνεις στο έπακρο βαθμό. Έλαβα προτάσεις από τη Μαδρίτη, την Παρί και την Σπόρτινγκ, αλλά δεν το ήθελα. Θέλω να κερδίσω το Παγκόσμιο Κύπελλο, τότε θα αποφασίσω για το μέλλον μου.

Αυτό που μου αρέσει είναι ότι όταν ένας ευρωπαϊκός σύλλογος ενδιαφέρεται για έναν επαγγελματία, οργανώνει μια συνάντηση για να εξηγήσει τι χρειάζεται. Αυτό είναι υπέροχο. Η Παρί ήθελε να μιλήσω μαζί τους και τους είπα όχι, δεν θέλω και δεν θα το κάνω. Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ