Στόχος της Los Angeles FC να κρατήσει τον Μπέιλ για πολλά χρόνια

Στόχος της Los Angeles FC να κρατήσει τον Μπέιλ για πολλά χρόνια

Η Los Angeles Fc κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του Γκάρεθ Μπέιλ με τον πρόεδρο της ομάδας να εκφράζει την αισιοδοξία πως ο Ουαλός σταρ θα παραμείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα.

Η Los Angeles Fc μετά τον Τζόρτζιο Κιελίνι πυροδότησε ακόμη μια μεταγραφική «βόμβα». Ο λόγος για τον Γκάρεθ Μπέιλ ο οποίος μετά από εννέα χρόνια παρουσίας στην Ρεάλ Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα του MLS.

Ο πρόεδρος του αμερικάνικου κλαμπ, με τον πρόεδρό της, Τζον Θόρινγκτον, να μην κρύβει μάλιστα την πεποίθησή του πως η συνεργασία με τον Μπέιλ θα είναι μεγάλης χρονικής διάρκειας.

«Θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες, αλλά, ως πολιτική, δεν το κάνω. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η LAFC και ο Γκάρεθ ελπίζουν ότι αυτή θα είναι μια μακροπρόθεσμη συνεργασία και ένα βήμα για τον Γκάρεθ και την οικογένειά του.

Δεν μιλούσαμε ποτέ για ένα διάστημα έξι μηνών μόνο και μόνο για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, πάντα μιλούσαμε για μία μακροπρόθεσμη συνεργασία. Αυτό ήταν ξεκάθαρο από τον Μπέιλ και τον εκπρόσωπό του.

Προφανώς περιμένουμε να είναι ένας κορυφαίος παίκτης τόσο για εμάς όσο και για το πρωτάθλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ