«Αγριεμένη» η Μακάμπι Χάιφα στις μεταγραφές πριν τον Ολυμπιακό – Διπλό χτύπημα

«Αγριεμένη» η Μακάμπι Χάιφα στις μεταγραφές πριν τον Ολυμπιακό – Διπλό χτύπημα

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό γύρο του Champions League απέκτησε τον 27χρονο επιθετικό Φραντζί Πιερό και τον 25χρονο αριστερό μπακ, Πιερ Κορνού.

Συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν η Μακάμπι Χάιφα, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον β’ προκριματικό γύρο να ενισχύεται με τον 27χρονο επιθετικό Φραντζί Πιερό και τον 25χρονο αριστερό μπακ, Πιερ Κορνού.

Ο Φραντζί Πιερό πέρσι αγωνίστηκε στη Γαλλία και συγκεκριμένα στη Ligue 2 με τη φανέλα της Γκινγκάμπ, έχοντας 15 γκολ και 4 ασίστ, ενώ είναι διεθνής την Αϊτή (22 συμ., 14 γκολ). Ο 27χρονος μετακομίζει στο Ισραήλ για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Μακάμπι Χάιφα και θα βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό στα ματς των προκριματικών του Champions League.

Οσον αφορά στον Πιέρ Κορνού, ο 25χρονος αριστερός μπακ πέρσι αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη φανέλα της Οβιέδο, έχοντας 31 συμμετοχές, με 3 ασίστ. Οι δύο παίκτες είναι ήδη στο Ισραήλ και βρίσκονται στη διάθεση του τεχνικού της Μακάμπι, Μπαράκ Μπακχάρ.

Υπενθυμίζουμε ότι τα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα είναι προγραμματισμένα για τις 20 και 27 Ιουλίου, με τον νικητή να παίρνει την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Το πρώτο ματς θα γίνει στο Ισραήλ και το δεύτερο στο Καραϊσκάκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ