ΟΦΗ: Όλα έτοιμα για το μεγάλο φιλικό προς τιμήν του Γκέραρντ!

ΟΦΗ: Όλα έτοιμα για το μεγάλο φιλικό προς τιμήν του Γκέραρντ!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες, ενόψει του φιλικού αγώνα που θα γίνει στο "Γεντί Κουλέ" στις 20 Νοεμβρίου προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ.

Είναι ο σπουδαιότερος προπονητής που έχει περάσει από τον πάγκο του ΟΦΗ. Αυτό άλλωστε δεν το λέμε εμείς. Αλλά οι αριθμοί του Ευγένιου Γκέραρντ, ο οποίος θα τιμηθεί από την κρητική ΠΑΕ για τη συνεισφορά του σε αυτή σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου στο «Γεντί Κουλέ».

Εκεί θα δώσουν το «παρών» πολλοί παλαίμαχοι παίκτες των «μελανόλευκων» εκ των οποίων οι περισσότεροι είχαν την τύχη να συνεργαστούν με τον Ολλανδό προπονητή.

Τα έσοδα που θα μαζευτούν από την εν λόγω φιλική αναμέτρηση θα διατεθούν για καλό σκοπό σε όλους όσους τα έχουν ανάγκη με την τιμή του εισιτηρίου να έχει την συμβολική τιμή του 1 ευρώ.

Ωστόσο, πριν γίνει η… σέντρα, διεξήχθη συνέντευξη Τύπου, όπου σπουδαίοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος για τον ΟΦΗ μίλησαν για την εμπειρία να έχουν δίπλα τους τον «Γκεραρντάκη».

Μερικές από τις αναφορές που έγιναν στην συνέντευξη τύπου για το φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ:

Ηλίας Πουρσανίδης: «Ο Γκέραρντ είχε μπόι. Λείπουν τέτοιοι άνθρωποι σήμερα από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έδινε ευκαιρίες σε όλους. Μας χάρισε τον εαυτό του και τον αγαπήσαμε. Είναι ο δάσκαλός μας. Επίσης ευχαριστούμε έστω και αργά τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη, τον ηγέτη του ΟΦΗ, που είχε το όραμα να κάνει την ομάδα – πρότυπο. Ξεκίνησε όλο αυτό ως μία ιδέα. Όλοι είναι καλεσμένοι. Δεν αποκλείουμε κανένα.Περιμένουμε τον κόσμο να πει ένα ευχαριστώ στον Μίστερ αλλά και να ξαναδεί παίκτες που αγάπησε».

Μανώλης Πατεμτζής: «Ευχαριστώ τους Αθλητικούς συντάκτες του ΟΦΗ και τον Ηλία Πουρσανίδη που είχε την ιδέα. Μας ένωσε όλους ο Γκέραρντ στα 15 χρόνια που ήταν στον ΟΦΗ. Ξανά περνάνε τώρα όλα από το μυαλό μας. Υπάρχει συγκίνηση. Θέλουμε τον κόσμο να είναι μαζί μας. Να γεμίσει το γήπεδο. Να είναι το πιο σπουδαίο ματς στην ιστορία του ΟΦΗ. Ο Μίστερ έκανε τόσα πολλά για μας. Θέλουμε να του δώσουμε  λίγη χαρά. Είναι λίγο, μπροστά σε όσα μας προσέφερε ο ίδιος».

Νίκος Παπαδόπουλος: «Είναι μία σημαντική εκδήλωση. Έχουμε όλοι έντονα συναισθήματα για τον ΟΦΗ. Ο χαρακτήρας και οι καθημερινές του συμβουλές μας σημάδεψαν. Είμαι στην θέση που ήταν ο Μίστερ για πολλά χρόνια. Θα κάνει καλό σε όλους μας αυτή η βραδιά. Ευχαριστώ τον Ηλία. Θα είναι μία μεγάλη βραδιά. Όλοι στο γήπεδο».

Eκ μέρους της οικογένειας του Ευγένιου Γκέραρντ ο Μανώλης Παπαδάκης, ανέφερε:

«Ευχαριστούμε για την αγάπη σας. Το περιμένει και ο ίδιος πως και πως. Είμαστε συγκινημένοι όλοι μας. Θα είναι κάτι μοναδικό. Είμαστε τυχεροί που είμαστε μαζί του και ο ίδιος νιώθει τυχερός που έχει τέτοια παιδιά. Με έργα, του δείχνουν την αγάπη τους».

Από την πλευρά της Περιφέρειας Kρήτης  ο Αντιπεριφερειάρχης, Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ανέφερε:  «Προσέφερε πάρα πολλά στον ΟΦΗ και στο Ηράκλειο. Είναι ένας σημαντικός άνθρωπος. Τον ευχαριστούμε».

O Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης και υπεύθυνος τομέα Αθλητισμού, Νίκος Συριγωνάκης, ανέφερε: «Είναι μία σημαντική εκδήλωση για μία σημαντική προσωπικότητα, Θα είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Έχει γράψει χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΟΦΗ. Η Περιφέρεια είναι αρωγός σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση με φιλανθρωπικό χαρακτήρα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ