ΠΑΟΚ: Εκτός ο Ελ Καντουρί, ξεκίνησε τρέξιμο ο Μαουρίτσιο

ΠΑΟΚ: Εκτός ο Ελ Καντουρί, ξεκίνησε τρέξιμο ο Μαουρίτσιο

Εκτός προπονήσεων θα μείνει ο Μαροκινός μέσος λόγω ενοχλήσεων στο ταρσό, ενώ ξεκίνησε τρέξιμο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, παρότι η Μεσημβρια ήταν ολίγων τι άδεια. Η διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει την ευκαιρία για έξτρα δουλειά, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί βελτιωμένη στην επανέναρξη.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας και στο pressing με παιχνίδι σε μικρό χώρο και ασκήσεις ειδικού σκοπού.

Οι Λέο Μάτος και Αντελίνο Βιεϊρίνια ακολούθησαν μόνο πρόγραμμα αποφόρτισης, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί έκανε τρέξιμο και θεραπεία διότι δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το χτύπημα στον ταρσό που είχε δεχθεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Με την ευκαιρία της διακοπής ο Μαροκινός θα μείνει εκτός προπονήσεων για τις επόμενες μέρες, ώστε να υποχωρήσουν πλήρως οι πόνοι. Τέλος ο Μαουρίσιο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό ξεκίνησε τρέξιμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ