Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 4-0: Η Παρί τον πρώτο τίτλο της χρονιάς (vids)

Παρί Σεν Ζερμέν – Ναντ 4-0: Η Παρί τον πρώτο τίτλο της χρονιάς (vids)

Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 4-0 της Ναντ και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Γαλλίας - Σκόρερ οι Μέσι (22'), Νεϊμάρ (45+5', 82') και Ράμος (57')

Επίδειξη δύναμης έκανε η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στη Ναντ, καθώς επικράτησε με σκορ 4-0 και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Γαλλία, το εγχώριο Σούπερ Καπ.

Δύο γκολ από τον Νεϊμάρ (45+5′, 82) και από πέτυχαν οι Λιονέλ Μέσι (22′), Σέρχιο Ράμος (57′).

Η Παρί μπήκε ορεξάτη στο ματς και από τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχε ευκαιρίες για γκολ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας  βρήκαν το πρώτο τέρμα στο 22′. Ο Νεϊμάρ άνοιξε δεξιά στον Μέσι, που απέφυγε και τον Λαφόντ και πλάσαρε για το 1-0.

Το 2-0 επετεύχθη πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Νεϊμάρ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ βρήκε δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 57′ ο Ράμος με πανέμορφο τακουνάκι από κοντά, έγραψε το 3-0, ενώ στο 81ο λεπτό ο Καστελέτο έκανε πέναλτι στον Νεϊμάρ και αποβλήθηκε και ο Βραζιλιάνος το εκτέλεσε εύστοχα για το 4-0.

Οι συνθέσεις:

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ): Ντοναρούμα, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Σέρχιο Ράμος, Μέντες (68΄Μπερνάτ), Χακίμι (79΄Μουκιελέ), Βεράτι (79΄Παρέδες), Βιτίνια (68΄Ντανίλο), Σαράμπια, Νεϊμάρ, Μέσι

ΝΑΝΤ: Λαφόντ, Καστελέτο, Παλουά, Ζιροτό, Κοκό (64’ Μουτουσαμί), Σισοκό, Κιριβέλα (64’ Μοχάμεντ), Άπια, Μπλας, Σιμόν, Γκεσάν

Δείτε τα 4 γκολ της Παρί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ