Αντίο με μπηχτές από τον Καπέλο

Αντίο με μπηχτές από τον Καπέλο

Ο Φάμπιο Καπέλο δήλωσε και επίσημα ότι δίνει τέλος στην προπονητική του καριέρα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί με όχι και τόσο κολακευτικά λόγια για το ιταλικό ποδόσφαιρο.

Ο Φάμπιο Καπέλο είναι ένας από τους καλύτερους Ιταλούς προπονητές, με παγκόσμια φήμη και λαμπερό παλμαρέ. Ουσιαστικά βρίσκεται σχεδόν 15 χρόνια στους πάγκους, με πέρασμα από ομάδες όπως οι Μίλαν, Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης, Ρόμα και από τις Εθνικές ομάδες Αγγλίας και Ρωσίας. Κατέκτησε συνολικά 7 πρωταθλήματα με τις ομάδες που καθοδήγησε προπονητικά και ένα Champions League με τη Μίλαν τη σεζόν 1993-1994.

Τώρα λοιπόν στα 72 του χρόνια και αφού κόλλησε τα τελευταία του… ένσημα στην Κίνα και την Σουνίνγκ, αποφάσισε να πει αντίο στους πάγκους με έναν κάπως εξεζητημένο τρόπο:

«Η Γιανγκσού Σουνίνγκ ήταν η τελευταία μου ποδοσφαιρική εμπειρία. Έκανα ό,τι θέλησα, είμαι πολύ χαρούμενος με αυτά που έκανα και πλέον είμαι ενθουσιασμένος σε ρόλο σχολιαστή. Είμαστε καλοί προπονητές όταν έχουμε καλούς παίκτες. Είναι δύσκολο να είσαι καλός με μέτριους παίκτες. Από το ιταλικό ποδόσφαιρο λείπουν οι σπουδαίοι παίκτες που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στη Serie A δεν υπάρχει ποιότητα, το ιταλικό ποδόσφαιρο δεν έχει καλούς δασκάλους, καλούς παίκτες από τους οποίους να μάθουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ