Εξομολόγηση Λάφερτι: «Πόνταρα στα πάντα, σε άλογα, σκύλους ακόμα και σε πινγκ πονγκ» (vid)

Εξομολόγηση Λάφερτι: «Πόνταρα στα πάντα, σε άλογα, σκύλους ακόμα και σε πινγκ πονγκ» (vid)

Σε τρομερές αποκαλύψεις σχετικά με τον εθισμό του στον τζόγο, προχώρησε ο Κάιλ Λάφερτι.

Ο Κάιλ Λάφερτι πριν περίπου πέντε χρόνια είχε παραδεχτεί τον εθισμό του στον τζόγο. Είχε προηγηθεί τιμωρία του από την FA (Αγγλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) για ποντάρισμα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, που παραλίγο να του κοστίσει τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2016 με την Εθνική Βορείου Ιρλανδίας.

Μιλώντας σε εκπομπή podcast στη Σκωτία αναφέρθηκε στην «μάχη» που έδωσε με τον τζόγο, αλλά και στην πολύτιμη βοήθεια που έλαβε από τον από τον θρύλο της Άρσεναλ, Τόνι Άνταμς, που διεύθυνε τότε την κλινική «Sporting Chance».

Διαβάστε επίσης: Η φωτογραφία της Ελλάδας, η έτοιμη να εκραγεί φλέβα στον λαιμό του Γιάννη και οι #not_my_national_team

Μερικά απ’ όσα δήλωσε ο Κάιλ Λάφερτι:

«Πήγαινα σε συναντήσεις στους Ανώνυμους Τζογαδόρους. Βοήθησαν πάρα πολύ. Εκεί συναντάς κανονικούς ανθρώπους που δεν πρόκειται να σε κρίνουν. Αυτό ήταν κάτι που πάντα με σταματούσε από το να ζητήσω βοήθεια. Να πάω σε μια συνάντηση και μετά να διαρρεύσει στον Τύπο. Οι άνθρωποι θα με κοίταζαν διαφορετικά.

Κατέληξα να τιμωρηθώ αυστηρά από την FA (Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγγλίας), τρεις περίπου μήνες πριν το Ευρωπαϊκό. Τα έκανα θάλασσα. Σε μια συνάντηση με την Ομοσπονδία ήμουν ειλικρινής, τους είπα: “Για ότι έχω κάνει δεν κατηγορώ κανέναν. Ήταν δικό μου λάθος και ήμουν πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι έκανα”. Ήμουν ειλικρινής μαζί τους. Αυτό νομίζω με βοήθησε αρκετά».

«Στην κλινική μου έδωσαν το τηλέφωνο του Τόνι Άνταμς. Ξεκίνησα να τον βλέπω αλλά δεν ήμουν έτοιμος. Οδηγούσα από το Νόριτς στο Λονδίνο κάθε Τετάρτη.

Δεν πόνταρα ξανά σε ποδόσφαιρο μετά την τιμωρία. Προσπαθούσα να κερδίσω πίσω τα χρήματα μου. Πόνταρα σε άλογα, σκύλους ακόμα και σε εικονικές κούρσες. Δεν ήμουν έτοιμος να σταματήσω. Έφευγα από τις συναντήσεις και πήγαινα στην γωνία, σε ένα κοντινό πρακτορείο στοιχημάτων και πόνταρα. Πόνταρα στα πάντα.

Θυμάμαι να ξαπλώνω στο κρεβάτι και να ποντάρω. Ξυπνούσα στην άκρη του κρεβατιού και πόνταρα ξανά σε οτιδήποτε, ακόμα και σε πινγκ πονγκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ