Ολυμπιακός: Επιστροφή για δουλειά στου Ρέντη

Ολυμπιακός: Επιστροφή για δουλειά στου Ρέντη

Ο Τάκης Λεμονής θέλει να εκμεταλλευτεί τη διακοπή του πρωταθλήματος, για να βελτιώσει πράγματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν τις δύο προηγούμενες μέρες, ολοκληρώνοντας ένα σημαντικό κύκλο αγώνων. Ο Τάκης Λεμονής είχε δώσει διήμερο ρεπό στους «ερυθρόλευκους» μετά το ματς με τον Πλατανιά, θέλοντας έτσι να τους ανταμείψει και για την καλή εικόνα που είχαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ξεκούραση όμως έλαβε τέλος για τους πρωταθλητές και οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στου Ρέντη και σε ρυθμούς προπονήσεων. Μπορεί αυτό το Σαββατοκύριακο να μην υπάρχουν παιχνίδια πρωταθλήματος (λόγω των μπαράζ της εθνικής με τους Κροάτες) αλλά ο Λεμονής θέλει να εκμεταλλευτεί κι αυτή τη διακοπή.

Ο 57χρονος τεχνικός των Πειραιωτών άλλωστε ήταν αυτός που  τόνισε μετά το ματς με τον Πλατανιά, πως ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του πολύ δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που πρέπει.

Η επιστροφή του Μπεν

Ένα σημαντικό στοιχείο απ’ την καθημερινότητα των «ερυθρόλευκων» στου Ρέντη έχει πλέον να κάνει με την επικείμενη επιστροφή του Μπεν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του λιμανιού.

Ο 28χρονος επιθετικός έλειψε απ’ τον Ολυμπιακό και η επιστροφή του είναι ένα πολύ καλό νέο για τον Λεμονή. Όλα μάλιστα δείχνουν ότι ο Μπεν θα είναι στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδος για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Θεραπεία ο Μποτία

Σε ότι αφορά τον Αλμπέρτο Μποτία, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός θα μείνει εκτός προπονήσεων για λίγες μέρες, λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στο ματς με τον Πλατανιά.

Δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό ωστόσο σήμερα και αύριο θα κάνει θεραπεία στου Ρέντη και θα μπει σε ρυθμούς προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα, μετά το Σαββατοκύριακο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ