Σαν σήμερα: H Λεωφόρος «βουλιάζει» από 30.000 Παναθηναϊκούς! (vid)

Σαν σήμερα: H Λεωφόρος «βουλιάζει» από 30.000 Παναθηναϊκούς! (vid)

Ήταν 18 Οκτωβρίου του 1967 όταν 29.665 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού γέμιζαν ασφυκτικά το γήπεδο της Λεωφόρου σημειώνοντας ένα πολύ ιστορικό ρεκόρ.

Ήταν 18 Οκτωβρίου του 1967 όταν 29.665 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού γέμιζαν ασφυκτικά το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σημειώνοντας ένα ιστορικό ρεκόρ που ισχύει μέχρι και σήμερα.

Η μεγάλη αντίπαλος

Αντίπαλος του Παναθηναϊκού δεν ήταν άλλη από την πανίσχυρη Μπάγερν Μονάχου την οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει για αγώνες του 1ου γύρου του Κυπέλλου Κυπελλούχων.

Οι 30 χιλιάδες φίλοι των γηπεδούχων είδαν την ομάδας τους να ηττάται τελικά με 2-1.

Ο Μίλερ είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 8ο λεπτό με τον Καλαϊτζίδη να ισοφαρίζει στο 68΄και τον Κούλμαν να δίνει τελικά την νίκη στους Γερμανούς ένα λεπτό πριν την λήξη του παιχνιδιού.

Τυπική διαδικασία

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ουσιαστικά τυπική διαδικασία καθώς στο πρώτο παιχνίδι, περίπου ένα μήνα πριν, η Μπάγερν είχε..φιλοδωρήσει τον Παναθηναϊκό με 5 τέρματα!

Για την ιστορία, τα γκολ σε εκείνον τον αγώνα είχαν σημειώσει οι Μίλερ με πέναλτι στο 13′ και γκολ στο 46′, Κούπφερσμιντ στο 25′, Μπεκενμπάουερ στο 32′ και Γιούνγκ στο 57′

Τα στιγμιότυπα του αγώνα στη Λεωφόρο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ