Σπανός: «Εωλο, αστήριχτο, αβάσιμο κατηγορητήριο, δεν φεύγω απ’ τον Ατρόμητο»

Σπανός: «Εωλο, αστήριχτο, αβάσιμο κατηγορητήριο, δεν φεύγω απ’ τον Ατρόμητο»

«Συρόμαστε σε μια δίκη εντυπώσεων" τόνισε ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός, κάνοντας λόγο γι' αστήριχτο κατηγορητήριο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός αναφέρθηκε, με δήλωση του στο σάιτ του συλλόγου, στην παραπομπή του σε δίκη κι έκανε λόγο για αστήριχτο κατηγορητήριο και δίκη εντυπώσεων.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Περιστερίου, πρόσθεσε επίσης πως παραμένει στην πρώτη γραμμή για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Ατρόμητου.

Η δήλωση του Γιώργου Σπανού:

«Με αίσθημα αγανάκτησης, πικρίας και οργής πληροφορήθηκα την παραπομπή μου σε δίκη καθώς και του τεχνικού διευθυντή μου Γ. Αγγελόπουλου γιατί υποπέσαμε στο “ατόπημα” το Φεβρουάριο του 15 και σε ένα ματς στο Καραϊσκάκη απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1) να μην χρησιμοποιηθούν από τον τότε προπονητή μας κ. Πίντο, δύο βασικοί μας παίκτες.

Γνωστός ψευδομάρτυρας κατέθεσε στον ανακριτή διαφθοράς κ. Ανδρεάδη ότι πιθανόν αυτό έγινε για να κερδίσει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Κατά την απολογία μας στον κ. Ανδρέαδη κρίθηκαν απόλυτα επαρκείς οι εξηγήσεις που του δώσαμε και με τη σύμφωνη γνώμη της κυρίας Εισαγγελέως δεν μας επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

Με αυτό και χωρίς κανένα άλλο στοιχείο συρόμαστε σε μια δίκη εντυπώσεων.

Εγκαλούμαι λόγω των διατάξεων του αθλητικού νόμου να αποχωριστώ ένα χώρο που είναι το «σπίτι» μου. Το ποδόσφαιρο, το οποίο υπηρέτησα και υπηρετώ 25 χρόνια με συνέπεια και αρχές δημιουργώντας μια ομάδα πρότυπο που αναγνωρίζεται από όλο τον κόσμο του ποδοσφαίρου.

Κανένα έωλο, αστήριχτο, αβάσιμο κατηγορητήριο δεν θα μου απαγορεύσει να βρίσκομαι στο χώρο που λατρεύω που το υπηρέτησα από όλες του τις βαθμίδες (ποδοσφαιριστής-παράγοντας).

Να είναι σίγουρος ο κόσμος του Ατρόμητου ότι θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή για να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας μου.

Για την Ελληνική Δικαιοσύνη το μόνο που έχω να πω είναι ότι και οι κρίνοντες κρίνονται».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ