Λάθος αποδόσεις στο ντέρμπι της Πόλης

Λάθος αποδόσεις στο ντέρμπι της Πόλης

Αποδόσεις για γούστα στο ντέρμπι της Πόλης.

Γράφει ο Δημήτρης Βασιλάκος

Με αρνητικό πρόσημο (-26.75 μονάδες) στις λεπτομέρειες κλείσαμε την πρώτη στήλη του Οκτωβρίου. Πληρωθήκαμε εύκολα το δυνατό σημείο με το συνδυαστικό άσο της Λειψίας, γύρισε το ματς η Τραμπζονσπόρ και μας επιβεβαίωσε το combo στο Καϊσέρισπορ, αλλά από και πέρα τίποτα. Το Over 2.5 στην Φρανκφούρτη χάθηκε με το σκορ 2-0 από το 42′ ενώ το παρολί έσπασε (ξανά στο ένα γκολ) μαζί με την αρνητική παράδοση 11 αγώνων της Ρόμα απέναντι στην Ίντερ! 

Με περισσότερες αξιόλογες επιλογές το κυριακάτικο κουπόνι, μία 11αδα προγνωστικά στοιχήματος διαλέξαμε από Τουρκία, Ισπανία, Ελλάδα, Ιταλία, Πολωνία και Γαλλία! Πάμε να τα αιτιολογήσουμε.

Διαβάστε επίσης: Το δίδυμο «φωτιά» που έφτιαξε ο Μπαρτζώκας

Μπεσίκτας – Φενέρμπαχτσε

Ξεκινάμε τις κυριακάτικες επιλογές από το ντέρμπι της Πόλης για την 8η αγωνιστική της Super Lig. Λάθος οι αποδόσεις των book κατά τη γνώμη μας, η Μπεσίκτας δεν είναι φαβορί στο ματς. Δεν έχουν πείσει στο πρώτο κομμάτι της σεζόν οι “αετοί”, χάλασε το κλίμα στην ομάδα με τα δύο αρνητικά αποτελέσματα πριν τη διακοπή και ο κόουτς Ισμαέλ είναι ήδη υπό πίεση, δίχως ακόμα να δοκιμαστεί στα πραγματικά δύσκολα παιχνίδια. Στο πρώτο μίνι ντέρμπι με την Μπασακσεχίρ (0-1) απέτυχε. Δεν έχει σιγουριά στα χαφ η Μπεσίκτας, δεν έχει δείξει ότι μπορεί να κοντρολάρει τον ρυθμό και αμυντικά έχει εκτεθεί σε όλα τα φετινά παιχνίδια, μόνο στην πρεμιέρα δεν παραβιάστηκε η εστία της, αν και είχε τότε δυνατές ευκαιρίες η Καϊσέρισπορ. Λιγόστεψαν και οι ποιοτικές επιλογές μεσοεπιθετικά με τον τραυματισμό του Ενκουντού και τον Γκεζάλ να μην είναι ακόμα έτοιμος.

Αντιθέτως η Φενέρμπαχτσε ξεχειλίζει ποιοτικές λύσεις μεσοεπιθετικά, έχει να φέρει παίκτες που κάνουν τη διαφορά κι από τον πάγκο ο Ζεσούς. Σφυρηλατημένη ήδη η νέα ομάδα του πολύπειρου Πορτογάλου κόουτς, πείθει με την εικόνα της, αποπνέει σιγουριά, έχει βρει σταθερές στα χαφ και οι ταχυδυναμικοί φορ θα βάλουν πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους. Ξεκάθαρη επιλογή με αξία το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 1.98.

Θέλτα – Μπέτις

Παρόμοιo ποντάρισμα θα κάνουμε και στο ματς του Βίγκο για την 7η αγωνιστική της La Liga. Με δύο βαριές ήττες από Ατλέτικο (4-1) και Βαλένθια (3-0) πήγε στη διακοπή η Θέλτα, όποτε τα έβαλε με ομάδες από το πάνω ράφι της λίγκας φέτος απέτυχε παταγωδώς. Η Μπέτις, που ανήκει πλέον σε αυτή τη συνομοταξία, έχει μπει εξαιρετικά στην σεζόν και μοιάζει πιο έτοιμη από ποτέ να χωθεί στην 4αδα. 7/8 νίκες γράφει το φετινό ρεκόρ της, έχασε μόνο στο “Μπερναμπέου” από την ασταμάτητη Ρεάλ (2-1). Σε τρομερή κατάσταση πριν τη διακοπή ο φορ Ιγκλέσιας με 6 γκολ, πολύ ποιοτικές οι λύσεις πίσω του και πάνω απ’ όλα το σύνολο έχει συνοχή και τακτική ισορροπία με τον πανέξυπνο Πελεγκρίνι στον πάγκο. Επιλογή και εδώ το Χ2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.12.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος

Κι από τα δυνατά πονταρίσματα πάμε στις επιλογές με γκολ από την ελληνική επικράτεια. Νέο ξεκίνημα στον Πειραιά, ο Μίτσελ επέστρεψε στον πάγκο των “ερυθρολεύκων” με στόχο αρχικά να προσπαθήσει να κάνει ομάδα ένα ατέλειωτο ρόστερ παικτών. Ναι μεν είχε χρόνο να δουλέψει στη διακοπή, αλλά με πολλούς διεθνείς να απουσιάζουν η τακτική εφαρμογή δεν μπορεί να πήγε σε υψηλά επίπεδα και τα αμυντικά θέματα της ομάδας ήταν τεράστια στα παιχνίδια που προηγήθηκαν. Θα υπάρχει ενθουσιασμός, η ποιότητα μεσοεπιθετικά ξεχειλίζει, αλλά οι αμυντικές μεταβάσεις θα είναι θέμα απέναντι σε έναν Ατρόμητο που έχει αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του, όπως φάνηκε και στο ανάλογο παιχνίδι της Τούμπας. Είτε με πειστική εμφάνιση του Ολυμπιακού, είτε με σκοράρισμα των φιλοξενούμενων, το Over 2.5 έχει καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης και στο 1.95 έχει αξία το ποντάρισμά του.

Βόλος – Άρης

Ανηφορίζουμε στο Πανθεσαλλικό για να ψάξουμε κι εκεί τα γκολ. Όπως ο Ολυμπιακός, έτσι και ο Άρης βίωσαν καταστροφικές προετοιμασίες με τους προηγούμενους προπονητές και οι μεσοαμυντικές πληγές δεν κλείνουν εύκολα. Σήμερα οι Θεσσαλονικείς έχουν και κομβικές απουσίες, με τους Μπράμπετς, Ντουκουρέ εκτός. Θα αλλάξει το σταθερό δίδυμο των στόπερ και αυτό αναμένεται να φέρει ανησυχία, ενώ περιορίζονται οι έτσι κι αλλιώς λίγες επιλογές στα χαφ. Ο Βόλος μπορεί να έχασε τον αρχισκόρερ του, αλλά διαθέτει την ποιότητα να βρει δίχτυα, το πράττει με τρομερή συνέπεια απέναντι στους μεγάλους τα τελευταία χρόνια. Πολύ πιθανό να σκοράρει και ο Άρης, μπροστά οι επιλογές είναι πολλές και με ζεστούς πρωταγωνιστές μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Value επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 2.03.

Λέτσε – Κρεμονέζε

Μάχη νεοφερμένων στην Serie A ομάδων στο Via del Mare για την 8η αγωνιστική. Η Λέτσε έκανε την πρώτη της νίκη στην σεζόν φεύγοντας για τη διακοπή, περνώντας δίκαια από το Σαλέρνο (1-2). Η Κρεμονέζε ακόμα ψάχνει το πρώτο “τρίποντο”. Κοινός παρονομαστής στα παιχνίδια τους τα γκολ, το αμφίσκορο επιβεβαιώθηκε στα 4/5 τελευταία ματς της Λέτσε, μόνο στο Τορίνο δεν σκόραρε, ενώ η Κρεμονέζε βρήκε δίχτυα στα 3/4 ταξίδια της, δεν τα κατάφερε στο Ολίμπικο, αλλά την απείλησε την Ρόμα (1-0). Καμιά τους δεν παίζει ιδιαίτερα κλειστά για ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή και το σημερινό παιχνίδι το βλέπουν ως ευκαιρία νίκης. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.86, επιβεβαιώθηκε στα 3/4 μεταξύ τους τα δύο προηγούμενα χρόνια στην Serie B.

To παρολι

Πρωινό το σημερινό μας παρολί, ξεκινάμε νωρίς με Ιταλούς, Πολωνούς και Γάλλους για μία τριάδα σε απόδοση 5.13.

Πρώτο σημείο το 1 & Over 1.5 (1.61) στο Λάτσιο – Σπέτσια. Άρεσε η ομάδα του Σάρρι στα περισσότερα παιχνίδια του πρώτου κομματιού της σεζόν, με τον Ιμόμπιλε ζεστό και το Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πιο ώριμο από ποτέ σε ρόλο ενορχηστρωτή. Η Σπέτσια πηγαίνει με απουσίες στο Ολίμπικο και δυσκολευόμαστε να δούμε πως θα αντέξει στην πίεση των γηπεδούχων.

Δεύτερο σημείο το Over 2.5 (1.82) στο Μιέντζ Λέγκνικα – Σταλ Μίελετς. Αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο χειρότερες άμυνες της Ekstraklasa, 18 γκολ σε 9 παιχνίδια έχει δεχθεί η Μιέντς, 17 σε 10 παιχνίδια η Σταλ! Goal/Goal & Οver 2.5 τα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος για τους γηπεδούχους, στο Over 2.5 (τουλάχιστον) πήγαν τα 5/7 τελευταία της Σταλ. Δεν αλλάζει αγωνιστική φιλοσοφία ο κόουτς Λομποτζίνσκι της Μιέντζ, παίζει πολύ επιθετικά και σήμερα οφείλει να ρισκάρει αν θέλει να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα από τις θέσεις παραμονής.

Τρίτο και τελευταίο σημείο το Over 2.5 (1.75) στο Λοριάν – Λιλ. Οι “μπακαλιάροι” είναι η ευχάριστη έκπληξη της Ligue 1, η διακοπή τους βρήκε στην 3η θέση. Βρέθηκαν εκεί λόγω της επίθεσής τους, 17 γκολ πανηγύρισαν στα 8 πρώτα παιχνίδια, από τρία έβαλαν στα τρία τελευταία! Με ενθουσιασμό θα μπουν και σήμερα μπρος στο κοινό τους, δίχως κανένα φόβο για την Λιλ, η οποία όση ποιότητα έχει μπροστά την χαλάει με την αμυντική της αφέλεια. Είναι ξεκάθαρα ανεπαρκής ανασταλτικά, δέχθηκε γκολ σε όλα τα παιχνίδια της, υπέστη και δύο ανατροπές! Τουλάχιστον Over 2.5 τα 6/7 τελευταία της Λοριάν, τουλάχιστον Over 2.5 τα 7/8 της Λιλ, θα πάμε με την τάση τους κι ας επιστρέφουν από απραξία.

Η “μπόμπα”

Ποντάρισμα ρίσκου σήμερα θα κάνουμε στο Ικόνιο, όπου επιστρέφει μετά από καιρό η Κόνιασπορ, αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακαίνισης, για να φιλοξενήσει τη νεοφώτιστη Ουμρανιεσπόρ.  Πολύ καλή η εικόνα των γηπεδούχων πριν τη διακοπή, στο τελευταίο ματς ηττήθηκαν για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, αδίκως στην έδρα της Γαλατασαράι, δέχθηκαν τα πρώτα γκολ μετά από 6 clean sheets! Η προετοιμασία ενόψει σημερινού αγώνα ήταν λειψή, όπως παραδέχθηκε ο κόουτς Παλούτ, καθώς επέστρεψαν αργά κομβικοί διεθνείς παίκτες, ενώ θα λείψουν ο επιτελικός Τσεκιτσί και ο έμπειρος κίπερ Σέχιτς.

Η Ουμρανιεσπόρ δεν έχει ακόμα νίκη στην σεζόν, αλλά η εικόνα της ήταν δραστικά βελτιωμένη στα δύο τελευταία ματς πριν τη διακοπή. Βοήθησε τα μέγιστα σε αυτό η αλλαγή συστήματος, έγινε πιο θαραλλέα με 4αδα στην άμυνα. Ήταν καλύτερη και στο εκτός με την Γκαζιαντέπ (1-1) και στην εντός έδρα ήττα από την Κασίμπασα (1-2), σε αμφότερα τα παιχνίδια ξόδεψε πολλές μεγάλες ευκαιρίες. Της χρωστά κάτι η τύχη και υπάρχουν οι συνθήκες να… πιάσει στον ύπνο το φαβορί. Θα ρισκάρουμε στο διπλό, σε απόδοση 5.80.

Προγνωστικά Στοιχήματος

16:00 | Ολυμπιακός – Ατρόμητος  ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.95)

16:00 | Λέτσε – Κρεμονέζε  ➡ Goal/Goal (απόδοση 1.86)

17:15 | Θέλτα – Μπέτις  ➡ X2 & Over 1.5 (απόδοση 2.12)

19:30 | Βόλος – Άρης  ➡ Goal/Goal (απόδοση 2.03)

20:00 | Μπεσίκτας – Φενέρμπαχτσε  ➡ X2 & Over 1.5 (απόδοση 1.98)

Παρολί

13:30 | Λάτσιο – Σπέτσια  ➡ 1 & Over 1.5 (απόδοση 1.61)

13:30 | Μιέντζ Λέγκνικα – Σταλ Μίελετς ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.82)

14:00 | Λοριάν – Λιλ ➡ Over 2.5 (απόδοση 1.75)

Χινάρι

21:45 | Λανς – Λυών  ➡ Χ (απόδοση 3.80)

“Μπόμπα”

17:00 | Κόνιασπορ – Ουμρανιεσπόρ  ➡ 2 (απόδοση 5.80)

Σκόρερ

14:00 | Λοριάν – Λιλ  ➡ Ντέιβιντ Anytime Σκόρερ (απόδοση 3.00)

Πηγή: Bethome

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ