Λίνεκερ: «Γνωρίζω δύο γκέι ποδοσφαιριστές, μακάρι να το έλεγαν πριν το Μουντιάλ»

Λίνεκερ: «Γνωρίζω δύο γκέι ποδοσφαιριστές, μακάρι να το έλεγαν πριν το Μουντιάλ»

Ο Γκάρι Λίνεκερ αποκάλυψε πως γνωρίζει δύο γκέι ποδοσφαιριστές της Premier League και εξέφρασε την άποψή του πως αν το παραδέχονταν πριν το Μουντιάλ του Κατάρ, θα έστελναν ένα πολύ δυνατό μήνυμα.

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προέβη ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός, Γκάρι Λίνεκερ, λέγοντας πως γνωρίζει δύο ποδοσφαιριστές της Premier League, οι οποίοι είναι γκέι.

Το timing μάλιστα αυτής της δήλωσης είναι σημαντικό μιας και βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν την έναρξη του Μουντιάλ που διεξάγεται στη Μέση Ανατολή και στο Κατάρ, μία χώρα στην οποία η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη και θεωρείται έγκλημα που τιμωρείται με επτά χρόνια φυλάκιση. Ο Λίνεκερ τόνισε πως θα ήταν πολύ σημαντικό και θα έστελνε ένα ηχηρό μήνυμα εάν αποκάλυπταν τις σεξουαλικής προτιμήσεις τους στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο ΜακΚίσικ είναι το «κλειδί» κόντρα στη Ζαλγκίρις… (vids)

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς γιατί οι παίκτες είχαν αρνηθεί να βγουν μέχρι στιγμής, ο παλαίμαχος Άγγλος άσος είπε: «Φόβος. Φόβος για το άγνωστο, φαντάζομαι. Ίσως ανησυχούν για το τι μπορεί να σκέφτονται οι συμπαίκτες τους, αν και μάλλον γνωρίζουν ήδη.

Θα ήταν υπέροχο αν ο ένας ή κι οι δύο έβγαιναν στο Παγκόσμιο Κύπελλο να το πουν. Θα ήταν καταπληκτικό. Γνωρίζω ότι κάποιοι ήταν πολύ κοντά και το σκέφτηκαν. Υπάρχει ένα ζευγάρι που ξέρω, αλλά προφανώς δεν είναι δική μου δουλειά να πω ποιοι είναι.

Πάντα θα υπάρχουν μερικοί ηλίθιοι. Αλλά είναι εύκολο για μένα να το πω γιατί δεν είμαι σε αυτή τη θέση. Σίγουρα, αν ήμουν μάνατζερ ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή, αν ήξερα ότι ένας από τους παίκτες μου ήταν ομοφυλόφιλος, αν το ήξερα ακόμα κι αν ήταν κορυφαίος θα έλεγα: Γίνε ο πρώτος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ