Sky Sports: «Η Έβερτον επιμένει για τον Μάρκο Σίλβα»

Sky Sports: «Η Έβερτον επιμένει για τον Μάρκο Σίλβα»

Η ομάδα του «Γκούντισον Παρκ» δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για πρόσληψη του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα

Η Έβερτον είναι σ’ αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου sky sports, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα παραμένει σε περίοπτη θέση της λίστας του αγγλικού συλλόγου.

Με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος κόουτς είναι απ’ τις επιλογές που έχουν ξεχωρίσει οι ιθύνοντες της Έβερτον, αλλά υπάρχει και πρόβλημα. Ο Σίλβα έχει συμβόλαιο με τη Γουότφορντ για έναν ακόμα χρόνο και για να μετακομίσει στο Λίβερπουλ, θα πρέπει να συναινέσει η ομάδα του.

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν είναι εύκολο καθώς η Έβερτον θέλει να προσλάβει άμεσα προπονητή και η Γουότφορντ δεν είναι διατεθειμένη ν’ αποδεσμεύσει τον Πορτογάλο. Ωστόσο αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Έβερτον δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και προσπαθεί να κάνει το μεγάλο κόλπο με τον 41χρονο τεχνικό.

Το ενδιαφέρον της Τσέλσι

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί πως πριν από λίγες μέρες το 10.gr σας είχε ενημερώσει για τις πληροφορίες (από «πηγές» στην Αγγλία) που θέλουν την Τσέλσι να εξετάζει την περίπτωση του Μάρκο Σίλβα, σε περίπτωση αποχώρησης του Αντόνιο Κόντε.

Αν μη τι άλλο ο πρώην προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδος έχει κάνει εξαιρετικό όνομα στην πρέμιερ λιγκ και δείχνει πως ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ